פלאש נייד, על המצלמה.

• הוסף לסימניות
6D.
מה מומלץ?.
הקודם פצוע אנוש...

• הוסף לסימניות
נראה שלא קיבלת חדש בסוף...
מה התקציב?

• הוסף לסימניות
GODOX V860
החדש {2}
זה מה שאני מתכננת לקנות
שמעתי עליו המון המלצות
מתאים לחוץ ואירועים
עם משדר פנימי

• הוסף לסימניות
אם לא צריך TTL (מצב אוטומטי) אפשר את ה850דור שני של גודוקס אותו דבר כמו ה860 בהרבה פחות כסף

• הוסף לסימניות
לוידת תקציב.
משו נורמלי.
יש לי עוד תקווה לאיזשהו איש חסד..........

• הוסף לסימניות
גודוקס בכל אופן מומלץ מאד
V860II עם TTL
V850II בלי TTL
סוללה לתיום וכו' ממש חויה לצלם

V850II יש באיביי ב400 שח פלוס מינוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;2398712:
גודוקס בכל אופן מומלץ מאד
V860II עם TTL
V850II בלי TTL
סוללה לתיום וכו' ממש חויה לצלם

V850II יש באיביי ב400 שח פלוס מינוס

בדקתי השבוע את ה850 אצלי בסטודיו, והצבעים יצאו ממש מוזרים. לא מתקרב לתוצאות שאני רגילה אליהן...
התמונות יצאו עם תאורה קשה מאד, המון קונטרסט והרגשה שהצבעים הכהים -כהים מידי, כאילו צריך לפתוח אותם הרבה ע"י עיבוד... בקיצור, תאורה לא רכה בכלל.
השאלה היא אם זה אכן קשור לפלש, כי לפי מה שהבנתי יש גוונים שונים בפלשים- חמים/קרים
(כיום יש לי 2 של וילנסקי (הישנים הגדולים) ועוד אחד של אלינכרום, והתאורה רכה ונעימה)
למישהו יש רעיון למה זה ככה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RACHELIB;2400001:
בדקתי השבוע את ה850 אצלי בסטודיו, והצבעים יצאו ממש מוזרים. לא מתקרב לתוצאות שאני רגילה אליהן...
התמונות יצאו עם תאורה קשה מאד, המון קונטרסט והרגשה שהצבעים הכהים -כהים מידי, כאילו צריך לפתוח אותם הרבה ע"י עיבוד... בקיצור, תאורה לא רכה בכלל.
השאלה היא אם זה אכן קשור לפלש, כי לפי מה שהבנתי יש גוונים שונים בפלשים- חמים/קרים
(כיום יש לי 2 של וילנסקי (הישנים הגדולים) ועוד אחד של אלינכרום, והתאורה רכה ונעימה)
למישהו יש רעיון למה זה ככה?

גודוקס ידוע הצבעים קרים יותר
תאורה קשה וקונטרסט לא קשור לגודוקס אלא לריכוך ומיקום התאורה ביחס לאוביקט
אי אפשר להשוות בין ספידלייט לפלאש סטודיו לא בצבעים ולא בריכוך
צריך להשוות בין 2 ספידלייטים ולמקם אותם באותו מיקום ואז להשוות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה