פלאש פלייר

• הוסף לסימניות
אני רואה שכבר חפרו על זה הרבה בעבר.
אבל מכל האשכולות לא מצאתי פתרון שיעזור לי.
מחשב חדש, 64 ביט וינדוס 7.

לא מפעיל קבצים שדורשים פלאש פלייר.
ברשימת התוכנות בלוח הבקרה התוכנה מופיעה.
ברשימת התוכנות ב'התחל' היא לא נמצאת.

התקנה של התוכנה בפעם האלף לא מניבה שום תגובה חוץ מאישור שהתוכנה הותקנה, אבל מעבר לזה כלום...

אודה לכל עזרה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

ניסיתי, מחקתי, התקנתי שוב... ואין תגובה.
התוכנית מופיעה רק בלוח הבקרה, ולא מגיבה.

• הוסף לסימניות
התקנת את מה שרשום בהודעה הקודמת?

• הוסף לסימניות
פתחתי את הקישור וזה היה לי מותקן כבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;1235668:
אני רואה שכבר חפרו על זה הרבה בעבר.
אבל מכל האשכולות לא מצאתי פתרון שיעזור לי.
מחשב חדש, 64 ביט וינדוס 7.

לא מפעיל קבצים שדורשים פלאש פלייר.
ברשימת התוכנות בלוח הבקרה התוכנה מופיעה.
ברשימת התוכנות ב'התחל' היא לא נמצאת.

התקנה של התוכנה בפעם האלף לא מניבה שום תגובה חוץ מאישור שהתוכנה הותקנה, אבל מעבר לזה כלום...

אודה לכל עזרה.

באיזה דפדפן אתה מנסה לפתוח את הקבצים שדורשים פלאש פלייר?

בשום מקרה פלאש לא מופיע אף פעם בהתחל כיון שזו לא תוכנה שמפעילים בצורה יזומה אלא הדפדפן מפעיל אותה כשהוא נדרש לכך ואם ההרחבה מוגדרת כלא זמינה לא יעזור שתתקין מחדש כיון שההגדרה "לא זמין" תשאר במצב הזה גם לאחר ההתקנה החדשה. אם אתה גולש באינטרנט אקספלורר פתח בו את כלים>ניהול הרחבות. בצד ימין באפשרות הצג תבחר "כל ההרחבות" תחפש בצד שמאל הרחבה עם השם Shockwave ואם היא במצב לא זמין תהפוך אותה לזמין.

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה רבה על ה'הרחבה'...
גולשת בד"כ בכרום, אבל ניסיתי להפעיל גם באקספלורר.

בדקתי כמו שאמרתם ולא מופיעה הרחבה כזו.

• הוסף לסימניות
אוקיי תוכלי לפרט יותר מה בדיוק את עושה ולא עובד?

• הוסף לסימניות
כל פעם שדרוש התוסף הזה באינטרנט נפתח לי קישור להתקנה של אדובי.
אני מתקינה, ונאדה. הוא לא נקלט... עדיין דורש את התקנת התוכנה בכל פעם.

• הוסף לסימניות
ניסית להתקין מהקישור שנתתי?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• uninstall_flash_player.zip
    KB 686.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ההתקנה הראשונה מסמנת שגיאה.
והשניה לבד לא מועילה.

צפה בקובץ המצורף 191564

ו...תודה לכולם על הנסיונות לעזור.
העזרה כאן בפורום, היא משהו מדהים.............
כמה סבלנות...
תודה ממש.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 29 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה