כללי פלאש פלייר

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשלוח קובץ swf ללקוחה
אני רוצה לשלוח לה פלאש פלייר, שתתקין,
יש למישהו להעלות לפה כדי שאוכל לשלוח לה?
(אין לי בכלל התמצאות בנושא תוכנות ואיך שולחים)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי התוכנה
אבל בשביל להפעיל קובץ swf אין צורך בתוכנה, אפשר לפתוח דרך הדפדפן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1711102:
אין לי מושג לגבי התוכנה
אבל בשביל להפעיל קובץ swf אין צורך בתוכנה, אפשר לפתוח דרך הדפדפן.

תודה.
כל דפדפן?

• הוסף לסימניות
את יכולה להפוך את הפלאש לוידאו:
לגרור אותו לאפטר אפקט ולרנדר אותו שם באיזה פורמט שתרצי
בעקרון כשאני צריכה לשלוח ללקוחות באנרים, ולקוחות לא אוהבים להתחיל להתקין תוכנות שהם לא מכירים אז או שאני שולחת אותו כוידאו, או שאני שמה את הבאנר על השרת שלי ושולחת ללקוח קישור, הוא רואה מצוין
את יכולה לשלוח לי למייל את הבאנר ואעלה לך אותו לשרת ואשלח לך קישור, זה כמה דקות בודדות
תשלחי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1711134:
את יכולה להפוך את הפלאש לוידאו:
לגרור אותו לאפטר אפקט ולרנדר אותו שם באיזה פורמט שתרצי
בעקרון כשאני צריכה לשלוח ללקוחות באנרים, ולקוחות לא אוהבים להתחיל להתקין תוכנות שהם לא מכירים אז או שאני שולחת אותו כוידאו, או שאני שמה את הבאנר על השרת שלי ושולחת ללקוח קישור, הוא רואה מצוין
את יכולה לשלוח לי למייל את הבאנר ואעלה לך אותו לשרת ואשלח לך קישור, זה כמה דקות בודדות
תשלחי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה ענקית!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה