פלאש GODOX

• הוסף לסימניות
האם מישהוא מחברי/ות הפורום מכיר פלאשים של GODUX ?
מתלבט אם לקנות כאלה לצילום חתונות
אשמח לתגובות
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי 8 יחידות של V850 .
הם נהדרים.

יש את הפלאשים הניידים הגדולים יותר הAD180/360 וכמובן כמה סדרות של סטודיו פלאשים על חשמל.

• הוסף לסימניות
האיות הנכון הוא כמו בכותרת, ובעיקרון זו חברה שמוצריה מעניקים תמורה מצוינת למחיר.
לא ניסיתי פלאשים ניידים שלהם, אבל יש כאן כמה בפורום שמשתמשים בהם.
פלאשים נייחים הם מייצרים דגמים רבים ואמינים (תחת מספר 'מותגי מדבקה'), עוצמות שונות, אלקטרוניים,דיגיטאליים, כניסות USB לטריגרים, במחירים ממש שווים.

אם אתה יכול להשקיע באלינכרום, אף אחד לא יאמר לך שזו טעות, כמובן. אבל אם לא, לדעתי עדיף 4/5 פלאשים של GODOX על פני 2 אלינכרום...

אתה מחפש דגם ספציפי?

• הוסף לסימניות
יש לי את ה360 הנייד, עוצמה חזקה מאוד, מעולה לצילומי חוץ, גוון קר יחסית לפלאשים אחרים וזה יכול ליצור בעיה לפעמים.

פלאשים לסטודיו יש להם לא מעט, כפי שנכתב כאן, הדגמים הטובים נמכרים במחירים דומים לאלינכרום (1500-2000 ש"ח לראש)
מאלינכרום בכל מקרה אני ממש לא מתלהב, יש לי 5 כאלו והם נותנים תמורה לא מספקת בכלל מבחינת אמינות וקצב עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה