התייעצות פלטפורמה מומלצת לסחר יומי

• הוסף לסימניות
מה זה מכירה בשכבות ?
היכולות לבחור את המניה הספציפית שאני רוצה למכור.
לדוג' אם קניתי את אותה מניה במספר מחירים, לבחור למכור מהתאריך הנח לי מבחינה מיסויית (בעל ההפרש הקטן יותר בין העלות למחיר העכשווי).
הברוקרים הישראלים לא מאפשרים לבחור, אלא הכל נמכר לפי סדר הקניה.
נכנס ראשון>יצא ראשון.

• הוסף לסימניות
היכולות לבחור את המניה הספציפית שאני רוצה למכור.
לדוג' אם קניתי את אותה מניה במספר מחירים, לבחור למכור מהתאריך הנח לי מבחינה מיסויית (בעל ההפרש הקטן יותר בין העלות למחיר העכשווי).
הברוקרים הישראלים לא מאפשרים לבחור, אלא הכל נמכר לפי סדר הקניה.
נכנס ראשון>יצא ראשון.

אה... לא משמעותי לגבי 🙂

• הוסף לסימניות
תגידו צדיקים
למה הגדרתי עמלה ב ib על קבוע חצי סנט למניה מינימום דולר

אם אני וסוחר בעיקר במניות יקרות לא עדיף לי המסלול המדורג עד 0.35 סנט למניה מינימום 0.35 דולר?

שכוייח
@moti!a @השקעות R הון @ה. שלמה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפתיחה צריך SMS.
ואח"כ בעיקרון אפשר בלי. אך יכול להיווצר מצב שצריכים.
אני מכיר שב IBKR תמיד חייב זיהוי כפול
או SMS או אימות דרך האפליקציה
לא ניתן להכנס ללא זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מכיר שב IBKR תמיד חייב זיהוי כפול
או SMS או אימות דרך האפליקציה
לא ניתן להכנס ללא זה.
ואכן זיהוי ע"י אפליקציה (אפשר גם באימולטור) חוסכת את הצורך בSMS.
וכן אפשר להשתמש עם טופאפ ע"י מנהל סיסמאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה