התייעצות פלטפורמות מסחר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום,

אני משקיע בחשבון מסחר פרטי דרך בית השקעות.

שמעתי לאחרונה סקר של מיכה סטוקס לפלטפורמות המסחר השונות, וממה שהוא סקר הייתי רוצה לבחון את האופציה לעבור לסחור דרך פלטפורמת מסחר - למשל איטראקטיב ישראל או בליקר.

1. אשמח לשמוע חוות דעת של מי שכבר מנהל מסחר עצמאי. על יתרונות וחסרונות לפלטפורמת מסחר מול בית השקעות. עד כה מתאי רק יתרונות בפלטפורמת מסחר.
2. האם יש צדדים הלכתיים שעדיף בית השקעות? כמו למשל ריבית שהם נותנים על כסף ששוכב בחשבון בלי מעש. ובבית השקעות יש היתר עסקא.

• הוסף לסימניות
תודה. עברתי על כולם ולא מצאתי תשובה לשאלה השנייה שלי

• הוסף לסימניות
שלום,

שמעתי לאחרונה סקר של מיכה סטוקס לפלטפורמות המסחר השונות, וממה שהוא סקר הייתי רוצה לבחון את האופציה לעבור לסחור דרך פלטפורמת מסחר - למשל איטראקטיב ישראל או בליקר.

1. אשמח לשמוע חוות דעת של מי שכבר מנהל מסחר עצמאי. על יתרונות וחסרונות לפלטפורמת מסחר מול בית השקעות. עד כה מתאי רק יתרונות בפלטפורמת מסחר.
2. האם יש צדדים הלכתיים שעדיף בית השקעות? כמו למשל ריבית שהם נותנים על כסף ששוכב בחשבון בלי מעש. ובבית השקעות יש היתר עסקא.
1. בית השקעות ישראלי מתאים מאוד למשקיע הפסיבי שרוצה להשקיע בקרן אירית (או ישראלית) שנסחרת בשקלים בישראל.
מנגד ברוקר זר כדוגמת אינטראקטיב ישראל יכול מאוד להתאים לסוחרים לטווחים הקצרים או משקיעים שמסיבה כלשהי מעוניינים להשקיע בבורסה האמריקאית / ברחבי אירופה ולא בבורסה הישראלית (מכיוון שדרך ברוקר זר לא ניתן לסחור בבורסה הישראלית).

לגבי בלינק ספציפית - אני מציע לחקור יותר לעומק על ההצעה שלהם (יש באתר שלי חוות דעת לגביהם אם תרצה).
הם אומנם לא נחשבים ברוקר זר, אבל הם לא מאפשרים מסחר בבורסה הישראלית ובנוסף המרת המט"ח שם מאוד יקרה, לא ניתן לנייד ניירות ערך ויש מגבלות שגורמות להם לדעתי פחות להתאים לרוב האנשים בתור פלטפורמה לשנים קדימה.

2. גם לאינטראקטיב ישראל אני מכיר שיש היתר עסקה, לגבי בלינק לא יצא לי לחקור.

• הוסף לסימניות
מצורף טבלה מסודרת של ה
שלום,

עליות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה