השתלמות פלטפורמת מסחר (הפקדות) לקרנות השתלמות, מי מרים את הכפפה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדקתי ולפי מה שנראה לי זה רק ל"גמל להשקעה" ולא לקרן השתלמות או פנסיה.
אז פשוט צריך לפתח את זה גם לדברים הללו.
לא בטוח שיהיה כי פנסיה והשתלמות בעיקרון צריך לעשות הוראת קבע חודשית ולא להפקיד פעם בשנה

• הוסף לסימניות
לא בטוח שיהיה כי פנסיה והשתלמות בעיקרון צריך לעשות הוראת קבע חודשית ולא להפקיד פעם בשנה
העניין הוא שעצמאי לא יודע מראש מה יהיו ההכנסות שלו, והוא רוצה להפקיד את האחוזים הקבועים בחוק.
וכן לגבי קרן השתלמות כשיש לי אני יפריש.

• הוסף לסימניות
העניין הוא שעצמאי לא יודע מראש מה יהיו ההכנסות שלו, והוא רוצה להפקיד את האחוזים הקבועים בחוק.
וכן לגבי קרן השתלמות כשיש לי אני יפריש.
עצמאי צריך להפריש לפי כמה שהוא רוצה לבטח את השכר החודשי שלו

• הוסף לסימניות
ועצמאי שרוצה לנצל מקסימום הטבות מס צריך להפקיד בשנה לשנת 2026 45,642.48

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם זה אמור להיות בהוראת קבע חודשי ולא מתי שרוצים מפקידים
אבל הו''ק חודשי תלוי בהכנסה החדשית , ואילו תקרת ההפקדה 20566 לא קשור לגובה ההכנסה ?

בכל מקרה האם הבנתי נכון שבהשתלמות אין את זה? ואם כן חבל מאוד ומחכים למישהו ש''ירים את הכפפה'' אולי אתה תזכה ?

• הוסף לסימניות
במיטב ניסיתי להפקיד לקרן השתלמות באמצעות בנקאות פתוחה ולא נתן לי אפשרות כזאת, מעניין, לא מתאים להם.

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לנייד קרן השתלמות למקום שנותני לי דמי ניהול זולים (חוץ ממגדל שם יש לי כבר)
מי שיודע על סוכן מסוים או חברה שאפשר לקבל דמי ניהול זולים אשמח לשמוע תודה

• הוסף לסימניות
בהראל יש דמי ניהול של 0.6 אבל השאלה הגדולה הוא לגבי התשואות שאני רואה באינפניטי ובמיטב שזה משמעותי יותר גבוה!! (ששם אני משלם דמי ניהול 0.75-0.85)
האם זה באמת עובד ככה שהחברות שמצליחות להביא תשואות גבוהות לא מוכנים להתגמש בדמי ניהול??

• הוסף לסימניות
בהראל יש דמי ניהול של 0.6 אבל השאלה הגדולה הוא לגבי התשואות שאני רואה באינפניטי ובמיטב שזה משמעותי יותר גבוה!! (ששם אני משלם דמי ניהול 0.75-0.85)
האם זה באמת עובד ככה שהחברות שמצליחות להביא תשואות גבוהות לא מוכנים להתגמש בדמי ניהול??
הכוונתי למישהו ספציפי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה