"פלטרין" בטבריה

• פותח הנושא SWIS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש כאן מישהו שהיה בפלטרין בטבריה ויכול לספר לי על התרשמותו מהמקום? (נקיון, אוכל, מיטות וכו'...)

• הוסף לסימניות
תפני אלי בפרטי וארשום לך את התרשמותי...

• הוסף לסימניות
האוכל ממש טוב

• הוסף לסימניות
מזעזע. נשאר לי טראומה רק מהשם, ואני לא נוהגת לומר סתם דברים רעים.
נקיון מזעזע. הזנחה, (ביוב שהשפריץ מצינור בחוץ, אני לא מגזימה!!!)
סליחה על ההתבטאות אבל זו האמת, הייתי שם לפני שנתיים בדיוק, אולי הם שדרגו מאז...

• הוסף לסימניות
תמיד עדיף באישי ולא להוציא שם רע ברבים...........

• הוסף לסימניות
אני דווקא שמעתי עליהם הרבה דברים טובים חברה שלי שעובדת איתי הולכת לשם כל שנה ונהנת עד הגג היא אומרת שהמלון לא ברמה אבל יש שם יחס טוב למשל ערב אחד היא יצאה עם בעלה לטיול, ולא היתה בארוחת הערב. היא ביקשה במיטבח אם יוכלו לתת לה אחר כך, אמרו לה שבשימחה. כשחזרה היא היתה בהלם, ערכו בשבילה ובשביל בעלה את הכל מחדש!
דבר שני המלון שופץ מלפני שנתיים יש שם חדרים חדשים ויש ישנים עכשיו בחורף בטח יתנו לך לבחור איזה חדר את רוצה.
שימי לב שלפעמים דווקא במלונות היקרים לא כל כך גמישים וזה מפריע לפעמים עדיף שהחדרים לא יהיו כל כך על רמה אבל השרות והאוכל יהיו שוים את הכל!

• הוסף לסימניות
...

היינו שם לפני חודשיים
ומאוד נהנינו
חדרים נקיים ומסודרים

אכן לא הכל חדש אבל נקי ומתוחזק
צוות נהדר ואווירה משפחתית,

• הוסף לסימניות
הם כל הזמן משתדרגים
היינו שם כבר כמה פעמים
בכל פעם היה משהו חדש
כל הזמן מנסים לחדש
זה דבר שלוקח זמן
בקרוב גם החדר אוכל ישופץ (לפי מה ששוחחנו עם האחראים)
אכן יש חדרים ישנים אבל כבר יש קומה וחצי משופצים לגמריי
כשיש הרבה אורחים האוכל יותר עשיר
כשיש קצת - זה בהתאם
אבל סה"כ הטעם ביתי וטעים
ומאד משתדלים לבוא לקראת
זה המקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה