פליזזז יעוץ על תוכנית מטבח

• הוסף לסימניות
זה הענין שלא מדובר כאן ביוקרה אלא באיכות.

במטבח הקודם שלי היו כיורים פשוטים מלאים שריטות מכוערות, והמטבח לא היה ישן בכלל.
יש לך מושג איזה כיורים זה היה? ראיתי דיס על שלוסר, שנשמעים פשוטים מאד.
ואם כבר עסקינן אז עוד טיפ חשוב!
כשמנקים סירים כדאי להניח אותם על משטח כלשהו - משטח של סירים או סתם סמרטוט וככה לקרצף אותם,
אחרת זה שורט את השיש שחבלז :eek:
וואו, טוב לדעת!
המטבחים של היום...
משלמים כפול, ו....לא לשים חם על השיש, וא בכיור, ולא לשפוך מים חמים, ולהניח בזהירות בכיור את הסכום, ולהניח סירים על משטח, ולא לשפוך מים אם אין מעצור מים, ולא אקונומיקה ולא ולא ולא.... :confused: :rolleyes::(:eek:

• הוסף לסימניות

וואו, טוב לדעת!
המטבחים של היום...
משלמים כפול, ו....לא לשים חם על השיש, וא בכיור, ולא לשפוך מים חמים, ולהניח בזהירות בכיור את הסכום, ולהניח סירים על משטח, ולא לשפוך מים אם אין מעצור מים, ולא אקונומיקה ולא ולא ולא.... :confused: :rolleyes::(:eek:
אחחחחחחחח
א שווערע גולעס :(:(

• הוסף לסימניות

וואו, טוב לדעת!
המטבחים של היום...
אנחנו עשינו כיורי נירוסטה של חברה איכותית. הם לא נשרטים,אין רעש מעצבן של מים. את המראה אני ממש אוהבת ולא צריכים להיות עדינים אתם בכלל בכלל.

שיש אבן קיסר בהיר הרבה יותר עדין משיש כהה יותר (לאו דוקא שחור) כך שאם חשוב לך מטבח פרקטי כדאי לקחת את זה בחשבון.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו כיורי נירוסטה של חברה איכותית. הם לא נשרטים,אין רעש מעצבן של מים. את המראה אני ממש אוהבת ולא צריכים להיות עדינים אתם בכלל בכלל.

שיש אבן קיסר בהיר הרבה יותר עדין משיש כהה יותר (לאו דוקא שחור) כך שאם חשוב לך מטבח פרקטי כדאי לקחת את זה בחשבון.
תודה!
נירוסטה עושה לי ריאקציה של מטבח תעשייתי, אז לא בא בחשבון...

למה את מתכוונת בשייש שהוא עדין יותר?
רגיש לכתמים? לסדקים? כי השיש שבחרתי הוא בהיר, אבל לא חלק, עם הרבה עורקים וערבוב צבעים.

• הוסף לסימניות
אינדוקציה אני לא רוצה בגלל בעיות הכשרות בתור התחלה, וגם היה לנו פעם פעם ביחידה ובעלי הרגיש ש"זה לא זה"... אולי פסיכולוגי אבל זו ההחלטה שלו.
בד"כ ביחידות זה חשמלי ולא אינדוקציה,

הארון שצמוד לכירה, חובה? כי הוא סופג הרבה אדים, ואם זה כירה גז, מאמינה שאפילו יותר גרוע, בגלל האש.

• הוסף לסימניות
רגיש לכתמים? לסדקים? כי השיש שבחרתי הוא בהיר, אבל לא חלק, עם הרבה עורקים וערבוב צבעים.
לדעתי תלכי עליו בלי פקפוק. יש לי כבר 15 שנה קיסר לבן במטבח וגם אצל ההורים שלי גדלתי עם כזה. מה שאומרים עליו עם כתמים זה ממש שטויות. פעמים נדירות אם לא ניקו מיד ישאר טיפה גוון על השיש שתוך כמה ימים יטשטש ויעלם.
עכשיו יש לי לבן עם נימים גדולים, פרקטי לגמרי. שיש זה דבר שמעבירים עליו מים כדי להסיר שאריות לכלוך, זה לא איזה מוצר מוזיאוני שמעלה אבק ואין לך כח לנקות.
נגיד על ריצוף הייתי אומרת לכי על הכי פרקטי שיש. למי יש כח לשטוף רצפה באמצע שבוע. אבל על שיש? טיפה מים וגריפה. זה כל התחזוקה שהוא צריך (כמובן אקנומיקה בשביל החיטוי וההרגשה הטובה כל אחת לפי רמת הנקיון שלה, לא כי השיש דורש)

• הוסף לסימניות
רקפת3
secret

הבנתי שעשיתם מטבח בז' וידיות זהב ושיש 5212
אנחנו עכשיו לפנימטבח בצבעים אלו ומתלבטים אם
שיש 5212 הוא מספיק פרקטי או שרואים עליו לכלוך אשמח לתגובה

• הוסף לסימניות
רקפת3
secret

את מדברת על שיש בהיר?
המטבח שלי לא בז' אבל חלק מהשיש בהיר, לא זוכרת כרגע את הצבע המדויק :confused: אבל הוא די לבן

ברור שהוא רגיש ואני ערנית איתו, וכמוהו הכיור.
גם אם נשארו כתמים שלא טופלו מיד בסופו של דבר זה יורד. דונט לחץ.

• הוסף לסימניות
רקפת3
secret

לא עשיתי ידיות זהב, אבל כן שיש 5212 ומטבח שמנת.
מהמם ברמות!!! סופר מרוצה, אבל זה רק כמה חודשים..
רק המלצה שלי - לכי לראות אותו במציאות כי התמונות ממש משקרות, הוא בהיר בהרבה ממה שנראה.
(התכוונתי לקחת קרמיקה ממש בהירה, והחלפתי בסוף לדומיננטית יותר כדי לתת צבע - השיש לא היה מספיק).
לגבי פרקטיות - ברור שכהה פרקטי יותר, רואים עליו לכלוך ופירורים, אבל מתנקה ממש בסדר.
פה ושם היו לי נניח כתמי כורכום שלא ירדו מיד, אבל אפילו בלי צורך בחומרים חריפים ירדו לאחר זמן/שפשוף לא רציני. (אפילו מגבון... אבל כמה וכמה פעמים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה