פליז איזה פונט זה????
א אוהבת אמנות משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 28/11/20 הוסף לסימניות #3 סליחה על הפלישה... ותודה לעונים! איזה פונט זה?
א אוהבת אמנות משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 28/11/20 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י Vista: בשימחעס של פונטייפ לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה!
A a80 משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי D I G I T A L 1/12/20 הוסף לסימניות #6 תודה רבה למגיבים מנסה את מזלי אולי מישהו יודע איזה פונט זה?
A a80 משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי D I G I T A L 10/1/21 הוסף לסימניות #8 היי חזרתי... צריכה דחוף את השם של הפונט הזה.... ידוע לכם מי עיצב וכו'? תודה אשמח לתשובה.
י יוחנן ק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים UX UI 11/1/21 הוסף לסימניות #10 אולי זה ? פונט זבולון — פונטימונים זבולון הוא פונט סנס ייחודי המשלב בין מִבנה אות דפוס לבין אות רהוטה (כתב־יד) באופן מתוחכם ונועז. הוא כולל שני משקלים מאד שונים: בעוד... fontimonim.co.il
אולי זה ? פונט זבולון — פונטימונים זבולון הוא פונט סנס ייחודי המשלב בין מִבנה אות דפוס לבין אות רהוטה (כתב־יד) באופן מתוחכם ונועז. הוא כולל שני משקלים מאד שונים: בעוד... fontimonim.co.il
A a80 משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי D I G I T A L 11/1/21 הוסף לסימניות #11 תודה על התגובה, אבל זה מאוד דומה אבל זה לא זה. יש אותו גם באנגלית אשמח לזיהוי....
י יוחנן ק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים UX UI 11/1/21 הוסף לסימניות #12 אולי משהו של BN
A a80 משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי D I G I T A L 12/1/21 הוסף לסימניות #13 נכתב ע"י יוחנן ק: אולי משהו של BN לחצ/י כדי להרחיב... איך אני רואה את התצוגה של הפונטים?
A a80 משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי D I G I T A L 12/1/21 הוסף לסימניות #14 אשמח לתגובות נוספות, אולי מישהו מזהה את הפונט? תודה רבה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת