פליז, הלפ מי!

• הוסף לסימניות
קובץ ענק שאני עובדת עליו
ופתאום נעלם לי הסמן (הצלב) ואין שרטוט!!
מה שמוזר שרואים את השרטוט בלייאוט.
מעלה צילום מסך של שורת הפקודה אולי תבינו מה היא אומרת... אולי היא תשפוך אור על הפרשה...
מודה מאד מאד למי שיוכל לעזור!צפה בקובץ המצורף 335749

צפה בקובץ המצורף 335750

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    1.JPG
    KB 22.5 · צפיות: 28
  • 2.JPG
    2.JPG
    KB 20.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יש מישהו?
בינתיים עד שיהיה לי הסבר הגיוני העתקתי מpaper spais את השרטוט והעברתי לדף חדש.
כדאי לדעת שיש גם אפשרות כזאת-
על כל צרה שלא תבוא..
אגב, יש אפשרות לקבל תמיכה טכנית מ-אר.וי.אם
גם ללא רשיון לאוטוקאד?

• הוסף לסימניות
תשלחי לי את הקובץ למייל
אולי אצליח לעזור בס"ד

• הוסף לסימניות
תודה לך!
ב"ה הסתדרתי אחרי שהעתקתי את השרטוט מהקובץ הבעייתי לקובץ חדש.
והסלוגן שלך מבריק ומתוק...

• הוסף לסימניות
יופי- ברוך ד'
תודות- כמו שכבר ציינתי, ההברקה היא של הקופירייטרית המדהימה שלי.
ציבי צוקר- 05276-417-44
פרסומאית בחסד עליון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה