פליז עזרה בנעלים של נקסט

• הוסף לסימניות
מישהו יכולה להוסיף כאן קישור לסרגל הנעלים - אני מצליחה להגיע רק לבגדים.
דבר נוסף למה זה קופץ ממידה 21.5 ל - 23 הבן שלי 21.5 ולכאורה הוא צריך 22.5
וא-ח-ר-ו-ן:
המידות שלהם גדולות או קטנות למשל בהשוואה לנעלים של נייק

• הוסף לסימניות
בבקשה תגידו לי רק אם המידות גדולות או קטנות של הנעלי בד.

• הוסף לסימניות
72 צפיות ואף אחד לא יכול לעזור לפכות על חלק מהשאלות

• הוסף לסימניות
אז תקני 23 ואם יהיה גדול
שימי ספידה

לוקחים מחשבה שאם לא טוב מחזירים או מוכרים בפרוג
הנסיון עושה את ההבדל

לגבי נייק אם זה מידות של חול זה יכול להוות לך דמה למידה
אבל לא לוקחת אחריות
תנסי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1232128:
מישהו יכולה להוסיף כאן קישור לסרגל הנעלים - אני מצליחה להגיע רק לבגדים.
דבר נוסף למה זה קופץ ממידה 21.5 ל - 23 הבן שלי 21.5 ולכאורה הוא צריך 22.5
וא-ח-ר-ו-ן:
המידות שלהם גדולות או קטנות למשל בהשוואה לנעלים של נייק

מנסיון שלי- הסניקרס בד שלהם במידה הספציפית הזו - ממש קטן
כך שהגיוני ש-23 יהיה טוב

(ושוב- לא לוקחת אחריות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה