דרוש מידע פליז תגיבו , חיפוש מילה בתוך מסמך במחשב

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מאז ומתמיד יכולתי לחפש מסמך בחיפוש הכללי של המחשב לפי מילה כלשהי שהיתה כתובה במסמך
לדוגמא אם שם הקובץ היה חורף בריא , ובפנים הקובץ היה רשום המילה שלג , מספיק שרשמתי שלג והקובץ היה מופיע בחיפוש
כיום כשאני רושמת "שלג" לא מופיע לי כלום
איך משנים את זה בהגדרות ?
תודה ענקית מראש

• הוסף לסימניות
תודה רבה
הורדתי למחשב
והחיפוש הזה אולי מאתר יותר מסמכים - יש לי תיקיה פנימית של כל החומר מהמחשב הישן הקודם שלי , שמשם בחיפוש רגיל של המחשב לא עולים לא מסמכים וכעת הם כן עלו , אך עדיין לא ניתן לחפש לפי מילה בתוך המסמך

• הוסף לסימניות
תודה רבה
הורדתי למחשב
והחיפוש הזה אולי מאתר יותר מסמכים - יש לי תיקיה פנימית של כל החומר מהמחשב הישן הקודם שלי , שמשם בחיפוש רגיל של המחשב לא עולים לא מסמכים וכעת הם כן עלו , אך עדיין לא ניתן לחפש לפי מילה בתוך המסמך
יכול להיות שתלוי בסוג הקובץ, זכור לי שבקבצי PDF הוא כן מוצא (לא מותקן במחשב שאני עובד איתו עכשיו)

• הוסף לסימניות
יכול להיות שתלוי בסוג הקובץ, זכור לי שבקבצי PDF הוא כן מוצא (לא מותקן במחשב שאני עובד איתו עכשיו)
תמיד איתרתי קבצי וורד אקסל ופנקס רשימות לפי מילה בתוך הקובץ
לא הייתי צריכה לזכור באיזה שם שמרתי את המסמך

• הוסף לסימניות
חיפוש מעולה:
1606121749309.png

את יכולה לסנן גם לפי סוגי קבצים, וגם לבצע החלפות וכו'

• הוסף לסימניות
בפנקס רשימות שלי אין את זה בכלל בתפריט
1606122145773.png

• הוסף לסימניות
למי שיש קצת ידע בתכנות, הוא יכול לכתוב סקריפט שיעבור בלולאה על כל הקבצים ויבדוק את כל קבצי הטקסט.

• הוסף לסימניות
אתם באמת לא מכירים את DocFetcher ?
תכנה מדהימה לחיפוש תוך שניות בכל מסמכי הטקסט במחשב

• הוסף לסימניות
הכוונה לשנות נתונים בדף אינטרנט שיראה כאילו יש הודעות...
עושים את זזה דרך F12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה