מידע שימושי פליז תסבירו לי שנייה - מסתבכת בצלופן של המשלוח מנות

• הוסף לסימניות
אני מסתבכת ולא מצליחה לעטוף משלוח מנות בצלופן
הכנתי משלוח על בסיס של קלקר
ויש לי צלופן מה אני עושה עכשיו ניסיתי וניסיתי ולא הצליח...
אם מישהו יכול להסביר זה יעזור מאוד
(הסרטה יעזור הכי טוב טנקיו)

• הוסף לסימניות
לעטיפת בסיס קלקר וכדו' שעליו מונחים מצרכים:
מניחים את המשטח באמצע הצלופן ומרימים מקדימה ומאחורה שיסגר בצורת חרוט.
מהדקים, ואז עושים כמה קיפולים יפים לאורך החיבור ומהדקים (את הפס הזה אח"כ מסתירים בסרט)
כעת ה"משולש" קצת נופל...
מה שמיצב את זה זה הקיפול של העודפים ב-2 הצדדים... מכניסים את העודף של הצדדים מקדימה לאחורה ומאחורה לכוון קדימה (כמו שעוטפים מתנה) ומצמידים זה לזה בסלוטייפ.
ואת ה"משולש" שנוצר שוכב למטה, מקפלים מתחת לבסיס.
עכשיו זה עומד יפה ויציב ונותר רק לקשור פפיון גדול בפינה שהסרטיים שלו מסתלסלים על הצד ועל החלק העליון (ומסתירם הידוקים)
יפה ומיוחד ליצור פפיון- מחתיכת ראנר מכווצת באמצע וקשורה בסרט (אותו ראנר שמקשט גם את הבסיס... :) )
(מקווה שההסברים שלי לא מידי מסורבלים...)

לקשירה יפה של "שקית" מצלופן.
מתחילים לקשור את הסרט בקשר רפוי, ומשכים את השוונץ של הצלופן לכוון מעלה...
כעת תופסים את שתי קצות ה"שוונץ" ב-2 הידיים בין האצבע לאגודל ועם שאר האצבעות תופסים את הסרט ומחזקים את הקשר...
עכשיו קושרים פפיון יפה, ומסדרים את השוונץ שיוצא בצורה הזו יפה ופרוס ממש כמו מניפה....
צריך לקחת בחשבון שלשוונץ יפה, צריך להשאיר שארית צלופן גדולה ממש מלמעלה!,
אם לא משאירים מספיק הכל נראה ,מכווץ" וה"מניפה" לא נפתחת...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לפי ההוראות האלו
בצדדים יוצא לי לאחר הקיפול קדימה ואחור זה יוצא לי כזה עולה אלכסונית
משהו לא נראה לי טוב בזה

יש למישהו הסרטה אולי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה