פלייבקים

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול להמליץ על אתר טוב של פלייבקים חינמיים? אני רוצה לבקש שיפתחו בהדרן. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש דבר כזה
יש כמה אתרי פלייבקים אבל ממש לא חינמיים.

• הוסף לסימניות
אז אין דרך להשיג שירים ללא המילים שלהם? (בחינם כמובן) יש איזו אפשרות לעשות את זה בלי תוכנה או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
פלייבקים חינמיים
אין חיה כזו!!
אני לא מבינה את האנשים. הכנת פלייבקים היא חלק ממקצוע. אנשים מתפרנסים מזה...
אני באמת לא מבינה איך אפשר לבקש בשרירות כזו פלייבקים כלאחר יד...

סליחה, לא באתי להטיף לך אישית, פשוט ראיתי אין ספור בקשות חינמיות על זה ביומיים האחרונים
זה כמו שתהיה בעל חנות טלפונים ואבקש ממך פלאפון חינם!!!
יופי... :eek:

• הוסף לסימניות
הכל בסדר אני ממש לא לוקח אישי.
אבל כנראה לא ידעתי מה זה פלייבק. חשבתי שזה רק התזמורת בלי המילים ויש איזו אפשרות טכנית פשוטה לעשות את זה (זה אולי נכנס לנושא האם להוריד שיר). לא ידעתי שזה משהו מיוחד שעושים אותו. בכל אופן תודה רבה. למדתי משהו...
אז בעצם אין אפשרות לשמוע רק את המנגינה ללא המילים?

• הוסף לסימניות
כנראה לא ידעתי מה זה פלייבק. חשבתי שזה רק התזמורת בלי המילים
זה מה שזה... התזמורת = המנגינה המלווה את השיר... :rolleyes:
והמנגינה המלווה את השיר, נקראת פלייבק.
הכנת פלייבק לוקחת מס' שעות... מטבע הדברים שאחרי התאמצות כזו, מישהו אמור לשלם, לא כן?;)
אבל בכל אופן, יש אתרים לרכישת פלייבקים. יש שנעים בסביבות 100+ ויש בודדים גם בפחות...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה