פלייבק או מנגינה מה ההבדל

• הוסף לסימניות
האם יש הבדל בין פלייבק למנגינה ללא מילים אבל ששומעים מה השיר?
ואם כן האם יש הבדל בזמן וקושי הכנה בין פלייבק למנגינה ללא מילים?
כי כל הפלייבקים ששמעתי פה באתר צריך להכיר את השיר טוב טוב בשביל לשיר ביחד עם הפלייבק
אשמח שתחכימו אותי

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי משאלתך התשובה לעניות דעתי המוזיקלית היא כזאת:
את בעצם שואלת האם יש הבדל בין פלייבק ללא ניגון סולו לפלייבק עם מנגינה (סולו) נכון?
אז אכן יש הבדל שזה עם מנגינה וזה בלי
זה שעם המנגינה מתאים יותר לנגינת רקע של קליפים וכדו' ואילו זה שהוא ללא מנגינה מתאים לשירה
ולהקלטה על הפלייבק
והקושי בהכנת שניהם הוא יחסית אותו קושי מנסיון כי הרי לוקח זמן להכין פלייבק ולאחר שהוא מוכן אחרי עבודה קשה מנגנים עליו סולו
צרפתי בזה דוגמא של פלייבק וסולו שעשית בס"ד לשיר "שמע ישראל" של יעקב שוואקי (היה קשה לעשות אותם טוב אולי זה בגלל שאני לא מקצועי בכל אופן זה ההבדל)

קבצים מצורפים

• shema pl.MP3
    10.5 MB · צפיות: 58
  • shema solo 2.MP3
    10.4 MB · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
ממה שאני הבנתי השאלה היא פשוטה יותר, מה ההבדל בין פלייבק למנגינה?

@netanel10 אתה כאיש מקצוע שחי את התחום לא מבין איך מישהו לא מבין את ההבדל ולכן דנת לכף זכות שמדובר על שאלה עמוקה יותר;)

ולתשובה:
מנגינה היא בעצם העתקה של השיר בעצמו למנגינה ולכן במנגינה קל מיד לזהות את השיר ואילו פלייבק הוא הרקע לשיר ולא השיר בעצמו ולכן ברוב המקרים אם אתה לא איש מקצוע זמר או נגן יהיה קשה לזהות את השיר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
ואני כל הזמן חיפשתי פלייבק במקום מנגינה
טוב שיש חכמים ממני
היכן ניתן לקנות או להזמין מנגינה של מאמין בניסים של שוואקי?

• הוסף לסימניות
תודה רבה
ואני כל הזמן חיפשתי פלייבק במקום מנגינה
טוב שיש חכמים ממני
היכן ניתן לקנות או להזמין מנגינה של מאמין בניסים של שוואקי?
תוכלי לפנות אלי באישי, יש לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה