בקשה פלייבק אתה תשיר

• הוסף לסימניות
מחפשת פלייבק לשיר 'אתה תשיר' של איציק וינגרטן.
אשמח אם אפשר הסבר איך להמיר לפלייבק או לקבל את זה מוכן. תודה.

• הוסף לסימניות
פלייבק איכותי ברמה של מקור?
או פלייבק נחמד?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את הפלייבק הזה
בשביל שיר לבת מצוה
תודה מראש למי שיכול לעזור!

• הוסף לסימניות
אפשר פלייבק לשיר טאטא טטאר

• הוסף לסימניות
אני צריכה פלייבק לשיר אתה תשיר של איציק וינגרטן ,תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי את הפלייבק ברמה גבוהה, אבל אני לא זוכרת אם קניתי אותו בכסף או שהשתמשתי בתוכנה חינמית כך שיכולה להיות כאן בעייה של גזל.
בכל אופן יש אתרים של פלייבקים שמוכרים שם.

• הוסף לסימניות
אני צריכה חינם ואין לי שום שימוש איתו להקלטה אני פשוט בפיתוח קול ורוצה להתאמן לפני ההקלטה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
החסימה לא פותחת לי את יכולה לעשות בשבילי ןלהעלות את זה לפה?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקצת יותר איכותי זאת אימרת בלי תלונות וכל הכבוד באמת ל-"הלוחשת בתווים"!
בכל אופן ממש יעזור לי

• הוסף לסימניות
ספרי לי אם את מוצאת תוכנה שמסירה את הקול בצורה יותר איכותית..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה