פלייבק של השיר כבשה אחת מרדכי בן דוד

• הוסף לסימניות
אשמח אם למישהו יש שיעלה לכאן או ישלח לי

פלייבק של השיר "כבשה אחת "של מרדכי בן דוד

(השם באנגלית One Sheep)

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני ראיתי, בד"כ פלייבקים של שירים עדכניים/חדשים עולים כסף
אם מענין-אני קניתי כבר כמה פעמים באתר של אלירן אלקובי-פלייבקדושה.
הייתי מרוצה.

• הוסף לסימניות
זה לא איכותי זה מתוכנה שמסירה קול לא ווקאל..
אבל יש שירים שהיא מסירה טוב ואפילו טוב מאוד
לא שמעתי את התוצאות של השירים האלו אבל תבדקו אתם..

@באקינגהם

קבצים מצורפים

• יעלה פלייבק לא איכותי.mp3
    10.1 MB · צפיות: 52
  • כבשה אחת- פלייבק לא איכותי.mp3
    7.1 MB · צפיות: 79
  • הוסף לסימניות
איזה תוכנה?
1624387944406.png

• הוסף לסימניות
איכות הפרדת הווקאל תלוי מאד בשיר. קודם כל עדיף שיהיה כמה שיותר איכותי- פורמט WAV ואם MP3 שיהיה 320 KB וגם תלוי במיקס של השיר עד כמה הוא ברור ולכן שירים מהירים\מוזיקה חסידית עם המון כלים התוצאות יהיו פחות טובות אבל מוזיקה אלקטרונית ששמה יש את מלחמת הרעש (למבינים...) המצב יהיה יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה