- הוסף לסימניות
שעוני סיליקון guessאפשר קישור לשעון הזה?
צפה בקובץ המצורף 1951185

יש לא מסיליקון?שעוני סיליקון guess
קוטר 40mm
מחיר 77 ש''ח
צפה בקובץ המצורף 1951193![]()
2058- Luxury fashion T-shirt ... Buy on FlyLink
2058- Luxury fashion T-shirt to adapt to summer men's style, casual simple atmospheric clothess.flylinking.com
מותג מוסתר
ק.ש.
חובה להשתמש במספר טלפון שמאפשר קבלת SMS לצורך ההזמנה.
יש להזין פרטים מדוייקים.
לידיעתכם, לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את הפרטים.
זמני משלוח למותגים מוסתרים עשויים להימשך בין חודש לחודשיים.
אשמח צאד שתעני לי תשובה כי אני רוצה להזמין את השעון ראדו הזה:אני הזמנתי לפני חצי שנה מהמוכר הזה
עוד כשעבדתי איתו באלי אקספרס.
אחרי איזה שבועיים זה נפל ונשבר, בזמנו המוכר רצה לשלוח לי חדש אבל לא רציתי
לקחתי בסוף משהו אחר ממנו בסכום הזה
עריכה:
למוכר יש מוצרים מעולים מאוד.
יש לי נסיון עם המון מוצרים שלו
בזה ספציפית קרה ככה
אוי ואבוי, חשבתי שרק הזכוכית נשברה, אם כן זה נראה חומר באמת פשוט.
זה היה נראה משהו ממש טובאוי ואבוי, חשבתי שרק הזכוכית נשברה, אם כן זה נראה חומר באמת פשוט.
אוף, אז מי ידע לתת לי קישורים מוצלחים של שעוני ראדו או מישל או CK איכותיים או לחילופין זולים יותר?
תעשי חיפוש פה באשכולCK איכותיים או לחילופין זולים יותר?
יש לך נסיון עם זה? האם זה איכותי?שעוני ck
צפה בקובץ המצורף 1888638![]()
מותג מוסתר
שלחו את מספר ההזמנה והתמונה למייל:
myalimyaliexpres635.com
ק.ש.
חובה להשתמש במספר טלפון שמאפשר קבלת SMS לצורך ההזמנה.
יש להזין פרטים מדוייקים.
לידיעתכם, לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את הפרטים.
זמני משלוח למותגים מוסתרים עשויים להימשך בין חודש לחודשיים.
אין לי נסיון אישי, הם נקראים שעונים טובים.יש לך נסיון עם זה? האם זה איכותי?
כמה עולה הלבן זהב השני משמאל למטה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים