פליימוביל

• פותח הנושא 23
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה הכי זול בבני ברק?

• הוסף לסימניות
לא מזמן קניתי אריזה קטנה שלהם בעזרה ואחוה, היה זול משמעותית מכפר השעשועים.

• הוסף לסימניות
ברלה צעצועים הכי זול.

• הוסף לסימניות
בר"ח יצחק שדה מאחורי מגדל המים0772348010

• הוסף לסימניות
יש מכירה שמסתובבת הפעם הבאה תהיה האזור רה"ש ובד"כ באולמי ערלוי ושם המחירים לפחות ב30 אחוז מהחנויות לדוגמא משטרה (לא גיפ) ב150 שח ועוד (ייבוא עודפים מטורקיה) שווה לחכות החטיפות שהולכות שם זה לא יאומן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1331354:
יש מכירה שמסתובבת הפעם הבאה תהיה האזור רה"ש ובד"כ באולמי ערלוי ושם המחירים לפחות ב30 אחוז מהחנויות לדוגמא משטרה (לא גיפ) ב150 שח ועוד (ייבוא עודפים מטורקיה) שווה לחכות החטיפות שהולכות שם זה לא יאומן!

אני לא מב"ב
ולא נראה לי שווה לנסוע במיוחד ועוד אצטרך לחטוף:(

• הוסף לסימניות
אצל דרורי

אצל דרורי ברח' ר' טרפון בדרך כלל אני מקבלת שם מחירים מאוד טובים ופחות ממה שאני רואה בחוץ כולל המחירות הניידות

• הוסף לסימניות
מכירה מעולה של פלימוביל מחירים זולים במיוחד

מוכרת בירושלים אולי גם בבני ברק
תנסי:0527136286

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה