כללי פלייר וכרטיס ביקור לחנות פיצה

• הוסף לסימניות
ערב טוב

חבר שלי פתח חנות פיצה, (כן כן, קיבלתי חינם...)
בקיצור, היו לו דרישות דיי מדויקות בקשר ללוגו צבעים ומבנה. הוא מרוצה מהתוצאה עד הגג.
איך אתם? אני ישמח לדעת מה אתם הייתם משנים להמשך.

תודה מראש

(הסרתי את הקבצים, אין טעם להשאיר אותם, קיבלתי את הע/ארות המחכימות ובעז"ה בדברים הבאים שהעשה לו אנסה לישמם, תודה לכולם!)

• הוסף לסימניות
כמובן שיהיה הרבה שיחלקו עלי אבל הלוגו יפה מאוד כל השאר זקוק לשיפוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;761116:
כמובן שיהיה הרבה שיחלקו עלי אבל הלוגו יפה מאוד כל השאר זקוק לשיפוץ.

בבקשה תפרט...

• הוסף לסימניות
דווקא אני אהבתי

מאוד יפה ומושך
רק שהריבועים של הרקע לא כל כך הסתדרו לי טוב בעין
אולי לבטל אותם לגמרי

• הוסף לסימניות
כל הטיפוגרפיה באנגלית-לא טובה.

• הוסף לסימניות
להקטין את הלוגו של העדה
לסדר את הטקסטים בפינות את הפיצה להחליף וכן את המיקום של הפונטים.
אולי כדאי שאת הלוגו תעמיד בתור הלוגו בחנות על מגש פיצה עם התפריט שמוגש עליו באלכסון עם שאר הפרטים כך זה יותר נקי ומושך
השחור לבן עושה לי קצת שחור בעיניים אבל אין דבר

• הוסף לסימניות
יותר מידי שורות טקסט מפוזרות - תרכז נושאים - אין צורך בשני מיקומים לכתובת וכו'
יותר מידי גדלים בטקסטים.
תנסה במקום עיגולים אדומים להחליף למרובעים, ואולי לזרוק עןד כתם אדום גם על הלוח ברקע.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

מצד אחד נבהלתי, כולם מבקרים אותי....
מצד שני, אני שמח שהחברים פה עונים לענין ומעמידים אותי על מה זקוק תיקון.
אז תודה שוב

• הוסף לסימניות
הבחירה בשחור לבן משבצות לפיצריה - מתוחכמת, אינטליגנטית ומצויינת.
מפה ואילך... מחילה, אבל רק קלקלת.

תעבוד על טיפוגרפיה אלגנטית ואיכותית (זה לא קל), קומפוזיציה נקייה, בלי קשקושים ובלי אפקטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה