כללי פלייר+כרטיס ביקור לחברת שליחויות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
אני מודע לכך שהלוגו יותר דומה לסיפור קומיקס מאשר ללוגו:)
אך הלקוח לא ביקש לוגו ,אלא פרסום. ולכן גם אשמח לשמוע, האם בכל אופן זה "עובר" לדעתכם ? או שכן להשקיע בלוגו "אמיתי" יותר.

קבצים מצורפים

• יענקי שליחויות copy.png
    KB 93 · צפיות: 35
  • כרטיס ביקור פרוג.png
    KB 568 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה ביותר.
אם הוא מסכים, היה כדאי ליד מספר הטלפון לכתוב את שמו כולל שם משפחה.
זה יזרז אנשים לסמוך עליו גם בהעברת מוצרים יקרים, יותר מעל איזה ׳יענקי׳ אלמוני.

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד, רק נראה לי שעדיף שהשביל (הכביש..) יעלה קצת , זה משדר עסקים בירידה והוא בטח רוצה לצמוח:) ולא הבנתי למה צריך את דגל המרוץ? (אני מבינה שהוא מהיר וכו..אבל לא יודעת אם זה מוסיף..)
עוד משהו קטן נראה שבכרטיס ביקור האופניים יותר גדולות, זה עדיף כך צריך להגדיל גם בפרסומת, הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
ההדמיה של הכרטיסים יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;1118495:
ההדמיה של הכרטיסים יפה!
את ההדמיה לא אני עשיתי, רק לחצתי על PLAY בחלון ה Action...

• הוסף לסימניות
הכרטיס ביקור מאד יפה.
גם הרעיון של האיור של השליחויות.
לדעתי כדאי לצמצם רווחים בפונט
גם בכיתוב שליחויות וגם במספר הטלפון
הפרסום לדעתי חסר לו קצת סדר, לתת יותר מרחב לרקע הטורקיז
ואולי לנסות לצבוע אחד מהריבועים בצבע כתום כמו בכרטיס ביקור. לראות איך זה מתקבל.
ולצמצם שוב, גם את הרווחים בכיתוב פה.
הצלחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;1118523:
הכרטיס ביקור מאד יפה.
גם הרעיון של האיור של השליחויות.
לדעתי כדאי לצמצם רווחים בפונט
גם בכיתוב שליחויות וגם במספר הטלפון
הפרסום לדעתי חסר לו קצת סדר, לתת יותר מרחב לרקע הטורקיז
ואולי לנסות לצבוע אחד מהריבועים בצבע כתום כמו בכרטיס ביקור. לראות איך זה מתקבל.
ולצמצם שוב, גם את הרווחים בכיתוב פה.
הצלחות.

תודה על התגובות ובעיקר על ההערה בעניין הרווחים בטקסט, באמת צורם. שיניתי מעט, איך זה כעת?

קבצים מצורפים

• יענקי שליחויות copy.png
    KB 126.7 · צפיות: 19
  • כרטיס ביקור פרוג.png
    KB 528.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה