כללי פלייר למסיבת חנוכה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? להוסיף/ להוריד/ לשנות משהו? תודה רבה!:eek:

קבצים מצורפים

• פלייר לפרוג.jpg
    KB 333.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יפה
את הכדור הצהוב ליד הסמל של העירייה קצת להרחיק - לדעתי.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא משדר מספיק שמחה.
כמו כן הייתי מוסיפה קצת אווירה של חנוכה.

• הוסף לסימניות
הרקע חמוד מאוד.
הפעלולן תקוע תחת רגלי הילדים בצורה פוטומונטאז'ית בולטת. צריך לארגן שם את העסק בצורה יותר אמינה.

• הוסף לסימניות
המודעה נחמדה אם כי לי אישית הפריע:
העיגולים המפוזרים שצריכים טיפול יותר ''מסור'', קומפוזציה יותר מעניינת ולא קרוב מדי למילים,
אני אישית לא הייתי שמה את העיגולים מתחת הכותרת,
בשורה של הדמי כניסה הרווחים לא טובים, צריך לסדרם

• הוסף לסימניות
לענ"ד:
-כדאי לחלק את הכותרת ל-2 שורות ולהגדיל ולהדגיש את המילים מסיבת חנוכה
- לשנות קצת את העיגולים
- לאחד את כל הטקסט לאמצע (אני הייתי מנסה ליישר לימין)
-הילדים חמודים על המסגרת, אולי כדאי להאריך קצת את המסגרת (שיהיה יותר חלל באמצע ולהוריד את הילדים יותר לשולי הדף) את האיש לקחת משם דחוף
-לא לשים עיגולים וכו' מתחת לטקסט, שיהיה לטקסט קצת מרחב מסביב
סה"כ מודעה יפה

• הוסף לסימניות
איך עכשיו? זה לא מידי עמוס?
את התמונה עם הילדים קבלתי כך ואין לי אפשרות לשנות אותה.

קבצים מצורפים

• לפרוג 2.jpg
    KB 356.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אהבתי את השנייה

• הוסף לסימניות
הרקע מקסים לדעתי.
אני חושבת שכדאי לעבוד על הטיפוגרפיה. זה באמת צפוף מדי.
דבר ראשון, להקטין את כל הפירוט.
לרווח מעט בין הכותרת ל'בתכנית'.
(את הדמי כניסה צריך לסדר. אפשר: דמי כניסה: 10 ש"ח. שורה חדשה ובהקטנה: 2 ילדים ב15 ש"ח בלבד)

• הוסף לסימניות
מודעה משגעת! יש שיפור משמועתי במודעה השניה.
כמו שאמרה אסתי, עליך לעבוד ל טיפוגרפיה.
כמו"כ יש בעיה של קומפוזיציה- הקפידי שהדברים יהיו בגדלים שונים, מי הכי חשוב? שיהיה גדול יותר. הבדלי גודל ישחקו פה משחק מצוין וישפרו לך את העבודה.
בהצלחה מרובה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הייתי בוחרת צבע אחר לטקסט במקום שחור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה