כללי פלייר לנופש בפנמה

• הוסף לסימניות
איך זה?

קבצים מצורפים

• פלייר 1-01.jpg
    KB 71.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שלוש תמונות הממחישות ביותר מספיק.
אפשר לעשות אותם בצורת המלבן הכללי
מחולק לשלוש אלכסוני עם מרווח ביניהם.
הצלחה

• הוסף לסימניות
מה לעשות שזה מה שהלקוח רצה?
הוא רצה שכל התמונות יהיו ויתפסו חצי מהמודעה...
לפחות במלל הוא הסכים להוריד.
בתחילה זה היה פי 3.
תודה על התגובות

• הוסף לסימניות
לפי הדרישות של הלקוח זה ממש יפה,
רק שחסר לי פה מלך, שדרכו יכנסו למודעה,
משהו שיתפוס לי תעין כדי שאני ירצה לקרוא בכלל את הפרספקט המלא טקסט הזה............. ;)

• הוסף לסימניות
ההיתי עושה משהו עם התמונה הימנית בשורה האמצעית...
היא הכי קורצת לי פה.

• הוסף לסימניות
התמונות מעבירות אוירה אחרת לגמרי מהעיצוב
בחרת בצבעים די כבדים, וחסר את הקלילות שהתמונות משדרות

• הוסף לסימניות
לשנות דחוף את הגוונים לגוונים הלקוחים מתןך התמונות (גם ככה יש צבעוניות גבוהה) לדוגמא תכלת/ כחול ועדיף בלי מעברי צבע או מרקמים, שלא יראה כ"כ עמוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה