כללי פלייר לסופרמרקט

• הוסף לסימניות
צד 1 מתוך 2
(הכתובת, טלפונים וכו' בצד השני)

קבצים מצורפים

• זול כאן1.jpg
    1.1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בגלל הכותרות...
בגלל הפונט בואו להנות
ובגלל ששקט הלילה כאן.

צריך להגדיל משהו שיהיה משהו שולט כמו את הקחו
את הבואו להנות או שתי שורות או צמצום שורות
ועוד..
הלמטה די טוב!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;359430:
בגלל הכותרות...
בגלל הפונט בואו להנות

כותרות - מה זאת אומרת? תסביר מה הבעיה בכותרות.
הפונט - כדאי להחליף לכתב יד אחר? או לפונט רגיל?

תודה.

• הוסף לסימניות
נקי ויפה.
כמה הערות:
להינות או להנות?
חווית קניה ולא 'חויית קניות'
בעיגול האדום חסר ריוח בין משחקים לחליפות
הכסף לא מונח טבעי על היד.. (חוץ מזה שהתמונה נותנת רושם של קבצנות לענ"ד..)

אולי הייתי מחליף את ה'בנוסף' שבעיגול האדום למילה אחרת כי כבר יש 'בנוסף' בכותרת..

אבל בכללי מסודר ויפה.

• הוסף לסימניות
העומס במודעה הקשה עלי להגיב. אני מבין את הצורך במודעה להציג את כל התלושים, שהרי לשם כך נוצרה.
כמובן שהפונט דורש שינוי. את המילה "קחו" להבליט יותר ולהפוך לכתב מרובע. להפוך לכתב מרובע את המשפט שמתחתיה, ולסדר את הלוגו של החנות שיעלה כלפי מעלה. זה לא טוב לחנות (ולהכנסות הכספיות שלה..) לפנות כלפי מטה.
הרקע לדעתי מפריע למודעה, רצוי רקע חלק או מעבר צבע מכהה לבהיר, ולא משהו מורכב יותר.
שני הקווים ליד הרעשן לא מתאימים. או לעשות משהו יותר ציורי או לוותר עליהם.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בכללי מעוצב יפה.
לענ"ד הצבע אדום מידי בולט וחזק. בפרט בעיגול המלא. גם הרקע קצת כהה.
ייתכן ששטרות יהיה מוצלח יותר.
רצוי להחליף את הפונט של הכתב יד.
וגם להגדיל קצת את "קחו" והשורה מתחת.
ולהבליט ולהגדיל את לוגו החנות.

• הוסף לסימניות
אלי, דווקא "ליהנות" כתוב נכון.
ולמתפתח:
- אני עוקבת אחר ההתדמות המהירה שלך ומצדיעה ליכולתך לשאול שוב ושוב למרות העקיצות.
- באופן כללי יפה מאוד, מפריע לי קצת מס' התלושים הבלתי מאוזן. אולי כדאי לחלק ל-6 שוברים וכך לתת טיפוגרפיה טובה יותר לחלק העליון. גם מבחינת חלוקת המודעה היא תהיה מאוזנת יותר לדעתי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משולש;359569:
אלי, דווקא "ליהנות" כתוב נכון.
תודה.
אם שמת לב רק הארתי\שאלתי.. לא אמרתי בוודאות שטעות.. (מישום מה היה נראה לי שאולי..)
ואכן מחיפוש קצרצר :
'' בלשון המקרא ובלשון חז"ל היו נהוגות צורות שם פועל שונות. למשל, בשם הפועל של הפועל נהנה (מהשורש הנ"י בבניין נפעל), שם הפועל המקראי הוא לְהֵהָנוֹת כמו לְהֵעָשׂוֹת או להיהרס, ושם הפועל בלשון חז"ל הוא לֵהָנוֹת, כמו לֵעָשׂוֹת או לֵהָרֵג. בצורה החז"לית נשמטה הה"א הראשונה, כחלק משינויי הגייה שחלו בלשון חז"ל לעומת השפה המקראית.
היום עומדות לרשותנו שתי הצורות וביכולתנו לבחור איזו מהן אנו מעדיפים. מאחר שהצורה המקראית קשה יותר להגייה, התקבלה היום הצורה החז"לית לֵהָנוֹת, ובכתיב חסר הניקוד - ליהנות.''

• הוסף לסימניות
השילוב של הצבעים אדום-צהוב מאוד מתאים לפרסום סופר מרקט
התלושים מעוצבים יפה, אולי כדאי להציע רק 6 תלושים ולא 7. האי זוגיות, חוסר סימטריה, מפריעה קצת בעיניים.
נראה לי שבמקום המילה "קחו" תתאים יותר המילה "בבקשה"
והייתי ממליצה לחפש תמונה שפחות מזכירה מתנות לאביונים

• הוסף לסימניות
היד שנותנת כסף באמת מזכירה קצת מודעות צדקה...
אני חושבת שבצד צריך לשים את הלוגו ביותר גדול ובכלל חזר לי כאן את האדום והכחול של המינימרקטים.
בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה