כללי פלייר לעשרת הדברות

• הוסף לסימניות
הייתי מאוד מעוניין לדעת מה אתם אומרים על המודעה הזאת, ומה אפשר לתקן.
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים!

קבצים מצורפים

• שבועות .jpg
    1.9 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה הייתי מרכך קצת את המעבר בין הצהוב לשחור וקצת נותן אויר בין "האנשים" לעשרת הדברות

• הוסף לסימניות
בבסיס עבודה יפה מאוד
החלק העליון השחור בסדר
אבל בסטריפ התחתון חייבים עוד צבע וחיות
להחליף את המלבן השחור למלבן צבע
הילד עם הגלידה לא מוצלח
עדיף גלידה מגרה ומתנה אחת מושכת
ולהוריד למעלה את הפסיקים

• הוסף לסימניות
בעיני דווקא מצא חן הרקע השחור. התורה מאירה כך באור גדול וזה יפה!

• הוסף לסימניות
מצחיק לראות כמה חבדיניקים יש כאן...

עבודה מאוד יפה!
לדעתי התמונות בצד, טיפה מורידות את הרמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;390774:
מה מצחיק בחב"דניקים?... :)
שומדבר לא מצחיק..
רק שזה נראה שהם צצים כפטריות אחרי הגשם עם מלא עיצובים לשבועות/תהלוכות ילדים..:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ברוך השם, ברוך השם, ליובאוויטש מלאה בהפקות ופרסומים שמפרנסים אותנו.

• הוסף לסימניות
מצטרף לנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;390779:
שומדבר לא מצחיק..
רק שזה נראה שהם צצים כפטריות אחרי הגשם עם מלא עיצובים לשבועות/תהלוכות ילדים..:rolleyes:
ב"ה, כן ירבו ושיצחקו כל הדרך אל הבנק...:)
ולעניין הפלייר, עבודה יפה מאוד, גם אני חושבת שצריך להחליף את התמונות למטה.

• הוסף לסימניות
בין המילה "נשים" ל"וטף" לא צריך פסיק. אולי ההפרדה למטה - בין הצהוב לשחור - עדיף בצורת גל, בדומה לתנועה של הקלף, ולא חד כל-כך כמו עכשיו.

• הוסף לסימניות
קו יפה ומעניין.
מסק הערות\הארות לטעמי:

א. תוריד מעט את הב"ה.
ב. תשתמש במשקלים יותר קלים ל'אנשים וכו' ול 'כמידי שנה'.
ג. תקטין מעט את ה'עשרת הדברות' שלא ייגעו בספר תורה, וכן תצמצם מעט את הרוחח בין השורות, ומצד שני תרחיק את השורה שמזמינה (אנשים) ו'כמידי שנה'.
ד. ה'יחי' נראה לי יהיה יותר יפה ומכובד במשקל דק יותר, ויותר קטן.
ה. להוסיף קצת צבע במודעה, אתה יכול להוסיף קרני אור לבנות (עם ריכוך) שיוצאות מן הספר תורה, על החלל השחור. תנסה.

בהצלחה, קבלת התורה בשמחה ובפנימיות!

• הוסף לסימניות
הייתי מקטינה מרחק בין שתי השורות בצהוב ומרחיבה מרחק בין שורות בצהוב לבין בלבן כי עכשיו מילה "עשרת" שייכת לשורה שלמעלה ומילה "הדיברות" שייכת לשורה שמתחתיה.

• הוסף לסימניות
לענ"ד.. החלק העליון ממש לא משתלב עם הפינה השמאלית למטה.. שילוב של סולידי וילדותי (no offense)
:)

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה קשה עם הפרסום הזה.

בדיוק כמו שיש לי בעיה עם ילד שמלקק גלידה מטר מספר תורה פתוח.

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• שבועות 2.jpg
    2.4 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
מצויין!

בעקבות ההערה של איש קטן על הסמיכות של הגלידה לס"ת... אולי שווה לשקול לעשות עיטור או קו מפריד עבה יותר שיחלק באופן ברור בין ב' האיזורים.
בתקוה שהובנתי

• הוסף לסימניות
מאד יפה ונעים לעין......במיוחד שראיתי פרוספקטים של חבד על שבועות ובכלל....זה שונה מכולם ! וזה ממש יפה וברמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה