כללי פלייר לפרוייקט 'הלוים'

• הוסף לסימניות
הגרסה הסופית... :)

קבצים מצורפים

• פרוייקט הלוים 3.jpg
    KB 745.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
הלוג שלהם לא מתאים לפה הצבע

• הוסף לסימניות
יפה,מיוחד ומתאים למטרה.
הלוגו לא כ"כ משתלב מבחינת הצבעים
ושים לב לכיכר המגנים..

• הוסף לסימניות
למה כ"כ הרבה שגיאות בפסוק כ"כ קצר, ועוד שאפשר למצוא בקלות את הניקוד הנכון בכל סידור/תנ"ך/תהלים

• הוסף לסימניות
לא כותבים הלוויים??
וכן צרם לי המילים "מנגן על", אפשר לכתוב "כלי נגינה"..
בכללית יפה מאד,
אבל חסר לי משהו שיקפוץ לי בעין, אולי להגדיל את הפסוק.

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה ליצור קומפוזיציה מעניינת יותר (אולי פתוחה ולא סגורה) עם כלי הנגינה.
אין לך כרגע שום EYE CATCHER.

בנוסף, נדמה לי או שעשית SCALE לטיפוגרפיה?

חוץ מזה, הטקסט זקוק לעריכה לשונית בדחיפות... זו לא אשמתך אבל כדאי להסב את תשומת לב הלקוח.

• הוסף לסימניות
שימי לב בפסוק זה "בתוף ומחול" (ולא ובמחול) ולא סגרת מרכאות...

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה