כללי פלייר לציבור הכללי.

• הוסף לסימניות
מאוד חשוב לי את החו"ד שלכם,
פלייר דו צדדי
מיועד לציבור הכללי,
לתלות על הידיות של הדלתות,
מה אתם אומרים? מה אפשר לשפר?
תודה

קבצים מצורפים

• פלייר צד 1.jpg
    1.2 MB · צפיות: 18
  • פלייר צד 2.jpg
    1.7 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
לדעתי כדאי שהחלק העליון של הפלייר יהיה מעוגל ללא פינות.
הטקסט זקוק להגהה ועריכה דחופה (למשל לא אומרים ולא כותבים "נפתרתי").
בטקסט- להדגיש "אלו ליפס" בכל פעם שמופיע, להדגיש 40 ש"ח, ולנסות לגוון בכל מיני מקומות, שימשוך יותר את הקורא לקרוא עד הסוף כי יש המון מלל.

• הוסף לסימניות
אין קשר בין שני הצדדים
טקסט ארוך ולא ערוך לשונית

• הוסף לסימניות
הצד הראשון טוב. השני כהה ולא משדר קוסמטיקה ונקיון

• הוסף לסימניות
מישהו אמור לקרוא את כל זה? אם כן, יש סיכוי שלאף אחד לא יהיה רצון להעיף על זה מבט.
אולי כדאי לשיא את המוצרים בעמוד אחד- שימשוך ויענין וטקסט קצר יותר וקולע בעמוד השני.
סה"כ העיצוב יפה.

• הוסף לסימניות
אני לא מתייחסת כרגע לעיצוב בכלל כי זה עוד רחוק מהשלב הזה -

זה לא פלאייר, זה ספר. כמות המלל שיש במודעה הקטנה הזו לא תאמן.
חבל מאוד, כי זה לא ישיג את המטרה השיווקית והלקוח פשוט יזרוק כסף לפח.
כאשת מקצוע מחובתך להסביר לו את זה.
ושוב, כפי שכבר כתבתי כאן, אל תדברי על עיצוב בכלל. דברי על כסף.
הסבירי לו שמודעה טובה מבחינה שיווקית, כזו שתגרום ללקוח להיעצר, לקרוא ולקלוט, מכילה מסר פרסומי אחד בלבד, חד וברור.

• הוסף לסימניות
הסגנון נקי ויפה -
אך להחליט על אחד משני הצדדים ולעשות משהו דומה בשני - הם לא קשורים אחד לשני.

בלי קשר לעיצוב - הכותרת הראשית לא מנוסחת כל כך נכון לדעתי, לא מספיק ברורה.
(ומעבר לניסוח - אני תוהה אם מבחינה שיווקית זה כיוון חשיבה נכון - כי עד כמה שידוע לי המוצר הזה נורא יקר, בכל אופן ביחס למשחת שינים רגילה (אני טועה?), כך שלא בטוח שנכון לפנות ללקוח מצד החסכון שבדבר... אולי עדיף להדגיש יתרונות אחרים שיש למוצר.)

• הוסף לסימניות
מה שנעמה אמרה. כל מילה.
החל מהכותרת הארוכה והלא מספיק משכנעת

לגבי העיצוב - קשה להתייחס אליו עם כזו כמות של טקסט,
אבל הצדדים שונים לגמרי. צריך סגנון אחיד.
הכיוון של הצד הלבן מצויין ונקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה