כללי פלייר לקוגלך

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מספיק מושך?

קבצים מצורפים

• פרסום לקוגלך ולס.jpg
    KB 424.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
את התמרור שכתוב להזמנות להעלות יותר לאמצע הדף, שלא יסתיר את הקוגל,

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
במקום הרקע הכחול למעלה שלא קשור לאוכל בכלל הייתי משנה לצבע חם של אוכל או על גוון כתום או ירוק תעשי בדיקה או אולי להשאיר לבן
כדאי לנסות

וגם למטה הייתי משנה את הצבע ליותר גוון כתום

• הוסף לסימניות
עם שינויים

קבצים מצורפים

• פרסום לקוגלך ולס העתק.jpg
    KB 444.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד ומודעה משכנעת

• הוסף לסימניות
רק אותי המודעה לא מגרה?
תמונות האוכל לדעתי אמורים להיות המרכז במודעה,
שהאוכל יצור תחושה של תאבון למי שיתבונן במודעה.
ואגב נראה לי שכותבים אסאך אידשע נחת.
ולא אידיש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;660777:
רק אותי המודעה לא מגרה?
תמונות האוכל לדעתי אמורים להיות המרכז במודעה,
שהאוכל יצור תחושה של תאבון למי שיתבונן במודעה.
ואגב נראה לי שכותבים אסאך אידשע נחת.
ולא אידיש

לאו דווקא
ועוד תיקון מלל גאלע במקום געלר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר גולד;660793:
לאו דווקא
ראיתי הרבה מקומות שכותבים געלר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר גולד;660793:
לאו דווקא
בנוגע לאיות אני מכירה רגל קרושה בתור:"גאלער",
ו "א סאך יידישע נחת".
במודעה הראשונה- החלק העליון לא קשור כלל לתחתון. (לפני שגללתי וראיתי את החלק התחתון לא הבנתי מה הקשר בין הרכות התינוקית לקוגעל)
המודעה הכתומה יותר טובה, אבל באמת כדאי לתת לאוכל יותר משקל במודעה כדי שהלקוחות הפוטנציאלים יקלטו מיד במה דברים אמורים.

• הוסף לסימניות
המודעה אמורה להתביית על ההורים של הרך/כה הנולד/ת ועל נוחותם ולא על הרעבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;660975:
המודעה אמורה להתביית על ההורים של הרך/כה הנולד/ת ועל נוחותם ולא על הרעבים
מי שדואג לקידוש/שלום זכר, זו לא האם שעיניה נתפסות לתכלת רך ותינוקי, אלא האב המותש והרעב שצריך לדאוג להכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה