כללי פלייר לתרומות

• הוסף לסימניות
אם אפשר רעיונות יותר מוצלחים בנוגע ללוגו והטקסט בצד האחורי
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• 1 (Medium).JPG
    KB 94.8 · צפיות: 33
  • 2 (Medium).JPG
    KB 61.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
הדף עם הגריד מממממש מוצלח!
את הריבוע עם הילדים הייתי מחליף עם הריבוע הגדול של המכוניות, זה יותר מושך...
את האחורי הייתי ממליץ לשנות, (אין לי רעיון למה לשנות :( ) הוא מזכיר לי את הקבצים לדוג' שתוכנת אילוסטרייטור מציעה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;899664:
הדף עם הגריד מממממש מוצלח!
את הריבוע עם הילדים הייתי מחליף עם הריבוע הגדול של המכוניות, זה יותר מושך...
את האחורי הייתי ממליץ לשנות, (אין לי רעיון למה לשנות :( ) הוא מזכיר לי את הקבצים לדוג' שתוכנת אילוסטרייטור מציעה...

אני מבין אותך בנוגע לילדים אבל המודעה היא על הפעילות של הרכבים ככה שהרכבים הם העיקר

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.
הדבר היחיד שאני לא סגורה לגביו זו הצבעוניות המתכתית.
זה יפה ויזואלית, אני לא בטוחה שזה נכון אסטרטגית.

אה, ממש בקטנה - הגריד על הריבועים בצד השני מיותר ומתאמץ מדי לענ"ד.
Let it ba as is.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה