פלייר מהשמש. ככה צריך להיות?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_0909.jpg
    IMG_0909.jpg
    KB 109 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אם השמש נכנסת לפריים ויוצרת פלייר מציק, נסי לצלם מזוית קצת שונה עד שאת רואה שיצא כמו שרצית.
את יכולה לנסות לכסות את קצה העדשה עם כף היד כדי למנוע מעט מהשמש לחדור לעדשה,
ולפעמים גם חייבים לוותר על חלק מהפריים המתוכנן

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה יפה.
הרי בכל העיבודים שאני עושה לתמונות אני מנסה להגיע למראה כזה זה נותן קסם השאלה אם גם אתם חושבים שזה יפה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהפלאר יפה !
כל אחד וטעמו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanib;2150875:
חשבתי שזה יפה.
הרי בכל העיבודים שאני עושה לתמונות אני מנסה להגיע למראה כזה זה נותן קסם השאלה אם גם אתם חושבים שזה יפה

לפעמים הפלייר משרת את התמונה ויוצר מראה יפה/קסום/מיוחד,
אבל לפעמים הוא מציק- למקרים שהוא אכן מציק, כתבתי לך מה הפתרון....

בתמונה הראשונה פחות התחברתי לפלייר, אבל זה עניין של טעם....

• הוסף לסימניות
אם הילדים היו ממוקמים במקום אחר זה היה יותר טוב

• הוסף לסימניות
התאוריה שלי עם פלייר -
הפלייר תורם כשיש תמונת אווירה (ריקוד/נשיקה וכדו) ופחות מתאים לתמונה שהמצולמים מחייכים למצלמה
כנל השילוב של הכוכבים בתמונה השנייה
זה לא פסול, זה יכול להוסיף אבל לדעתי התמונה צריכה להעביר תחושת פנטזיה כל שהיא כדי שהכוכבים ישתלבו (פעם פעם עשיתי כזה דבר אני יחפש אם מתאים להעלות לדוגמא)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה