כללי פלייר מורכב - A4 מקופל ל-2

• הוסף לסימניות
אני חייבת לשלוח את הפלייר לדפוס מהיום להיום.
עדיין לא סיימתי, אבל חשוב לי לשמוע הערות כבר עכשיו.
עיזרו לי בבקשה...

קבצים מצורפים

• פלייר-2.jpg
    KB 501.5 · צפיות: 32
  • פ1.jpg
    KB 153.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איפה כולם???
למה אין צפיות?

• הוסף לסימניות
אני מעדיף ארוחת שחיתות במסעדה!

• הוסף לסימניות
יפה!

ממשכורתך - ולא כפי שכתוב.
לדעתי, אם יש לך תמונה של שטר בזוית מעניינת, או עם קצת "גלים" יהיה יפה יותר מאשר מרובע כ"כ.

• הוסף לסימניות
העיצוב נחמד מאוד אבל לי מפריעות האפשרויות האלו - לדעתי כשאנשים יראו מה הם יכולים לעשות ב-100 ש"ח בחודש הם יעדיפו אחת מהאופציות מאשר לתרום ואפילו יתרצו לעצמם תירוצים שאם למשל הם ישימו כל חודש 100 ש"ח בצד בשביל הילדים שלהם אז זה גם מצוות צדקה וכדו' וירוצו לפתוח חיסכון...

• הוסף לסימניות
זה לא מיועד לציבור חרדי...
מה דעתבם על העיצוב?
אולי יש למישהו שטר בזוית יותר מעניינת?

• הוסף לסימניות
הארוחת שחיתות במסעדה לא נראה מתאים גם לא לציבור המסורתי/חילוני. כדאי לחפש ניסוח אחר.

הפרוספקט יפה ביותר ומשכנע.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה בקושי יש תגובות , אולי בגלל שזה נראה כ"כ גרוע שאתם פשוט לא יודעים מאיפה להתחיל להעיר?
אולי בכל אופן מישהו יכול לעזור לי עם העיצוב הכללי?
במיוחד בעמוד הראשון עם ה100 שקל, שיתן חשק לפתוח...

• הוסף לסימניות
לא זה לא נראה גרוע!

אני אישית אם אני לא מגיב למשהו זה לא רק בגלל שזה משהו גרוע אלא זה משהו שאני לא התחברתי לסגנון או לקונספט ולכן אי אפשר לבקר.

• הוסף לסימניות
במיוחד שזה לא לציבור שלנו, לדעתי את צריכה בעמוד הראשון משהו קצר וקולע ושהמאה ש"ח יהיה יותר מוחשי בהבלטה אולי בקיפול ופשוט לכתוב מה שאפשר לקנות ב100 ש"ח.
סתם רעיון שעלה פתאום
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קופירייט מדהים!
העיצוב בפנים נראה מקסים
בחלק הקידמי, לעניות דעתי לא כדאי לשלב תמונה ואלמנט ויקטורי ביחד (השטר והפתק)
נ.ב-הייתי בבאר שבע היום- היה מעניין לראות את השלט הזה של הסליחות שהועלה בפורום מרוח בין שלטי החוצות האחרים, נראה טוב!

• הוסף לסימניות
השלמת הצד הפנימי

הוא נראה לי מדי עמוס ולא מסודר

קבצים מצורפים

• פלייר_עמוד_2.jpg
    KB 885.4 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הוא באמת עמוס כאן!
והמרווחים קצת סימטריים מידי
הקודם היה ממש מוצלח (תופעה מוכרת.. מוסיפים חומר נהרסת הקומפוזיציה)

• הוסף לסימניות
אז מה עושים אם אני צריכה להכניס את כל האפשרויות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה