כללי פלייר פורים לצלמת

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד, האם המודעה מעבירה את המסר?
או שזה נראה סתם פסטיבל פורים?

קבצים מצורפים

• רות לוק פלייר פורים.png
    KB 964.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
המודעה יפה מאד!! ופורימית להפליא.

אבל באמת ברגע הראשון זה היה נראה לי יותר הזמנה לפסטיבל כלשהו, מאשר פירסום לצלמת.
צריך לתת יותר דגש לתמונה של הילד, אולי תשאירי אותו עם הרקע שצילמת אותו (לא יודעת איזה רקע זה היה)

• הוסף לסימניות
רקע חלק לדעתי יעשה את העבודה טוב יותר

• הוסף לסימניות
ממש מושך ללכת!!
מודעה מושלמת!

• הוסף לסימניות
מודעה מושלמת
ראיתי אתמול והרגשתי שמשהו לא מסתדר לי, ולא הבנתי
היום אני שוב מסתכלת ונופל לי האסימון
תמונה של ילד פורימי כזה אפשר למצוא גם בשאטרסטוק או אפילו בחיפוש גוגל וכן כל מודעות החגיגות למינהם משתמשים בסוג התחפושת הזה ולכן זה לא עושה את העבודה,וברגע הראשון לא חושבים שמדובר בצלמת
את צריכה לשים פה תמונה של ילד מחופש שיראה 'משלנו' שלא יראה כתוצאה של חיפוש גוגל או מאגר תמונות
אם יש לך, הרבה יותר מושך את העין תמונה של שתי אחים או שלש ביחד מחופשים
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
סטודיו פלאש, הסברת מעולה, מה שהפריע גם לי.
תודה רבה!

איך זה עכשיו לדעתכם?

קבצים מצורפים

• רות לוק פלייר פורים.png
    KB 877.3 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה