כללי פלייר פרסום

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא העליתי עבודות..
זה פרסום לחברה המייצרת מוצרי קוסמטיקה מחומרים טבעיים
אשמח לחוו"ד

קבצים מצורפים

• לפרוג2.png
    KB 461.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
העיצוב מקסים בעיני!
באופן כללי הטקסט, ובעיקר החום למעלה, לא כ"כ מזמין לקרוא אותו.
אולי כי זה יותר מדי מלל.
בכל אופן אהבתי את העיצוב!

• הוסף לסימניות
גם לדעתי כיתוב יותר כהה
הרקע מספיק נותן את התחושה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
העיצוב כ"כ עם השראה של בריאות...
מצטרפת למה שכתבו קודמיי - להכהות את הטקסטים...
ואם אפשר להמעיט...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
העיצוב מאד יפה, נותן תחושה של טבע ובריאות.
מה שהפריע לי הוא התוכן של הטקסט, שיתכן שלא קשור אליך בכלל, אבל יש צורך ל'הרטיב' אותו יותר, לתת 'פרובוקציה' כלשהי (הכוונה היא לא פרובוקציה במובן השלילי, אלא ליצור תחושה כלשהית אצל הקורא. הזדהות, התנגדות, וכד', כדי ליצור עניין בקריאה)
וכמובן, אפשר יותר בקצרה....

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד רגוע - תרתי משמע - ולא מניע לפעולה.

אני הייתי כותבת במקום הפיסקה הראשונה משהו כמו "את יודעת שהטבע טוב לך. גם אנחנו"
(סתם דוגמא כמובן, יש מה לעבוד על סלוגן יותר מוושך)
ואז בשתי משפטים לכתוב את כל מה שכתבת בשתי פיסקאות - רק את מה שחשוב - ובצורה מעננינת.

נראה לי שכדאי גם לבגדיל מעט את הלוגו.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
..

תודה לכולכם על התגובות
לא ציינתי שהמודעה היא לא פלייר שמופץ או עמוד במקומון,
זה עמוד פרסום בספר על טיפוח טבעי שאני מעמדת,
יותר מודעת תדמית מאשר מודעת מכירה
לכן אני לא חושבת שהטקסט כ"כ יפריע
מה דעתכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה