כללי פלייר פרסום

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוו"ד

קבצים מצורפים

• פרסום + קופון.jpg
    KB 356.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד נקי חלק.
באיזור של "בואו להנציח" קצת צפוף בין השורות היה כדאי לעשות רווח ואז ישמר הקו הנקי.
אבל בהחלט מקצועי

• הוסף לסימניות
אולי מתאים יותר לקחת תמונה שמראה יותר אושר אינסופי? כרגע התמונה אפילו לא ממש מחייכת...
העיצוב יפה.

• הוסף לסימניות
התמונה של הילד מאד יפה וחבל שהיא קצת מעוותת.
הרווחים בין האותיות בלוגו לא נראים טוב. הו' מרוחקת יותר מדי מהט' והד', לעומת הס' והט' שמתנשקים. תנסי לראות איך נראית המילה עם אופטיקל. גם הרווח בין המילים סטודיו חן גדול מדי.
הצבעים יפים מאד.

• הוסף לסימניות
יש לי טיפ טיפה בעיה עם השחור. כל היתר בסדר גמור ומעלה.

• הוסף לסימניות
מעוצב לדעתי ממש טוב וחמוד
אולי את העיטורים להחליף למשהו יותר עדין...הם לטעמי כבדים מדי
וגם לי קצת הפריע השחור.
אולי כי זה לא כל כל מתאים לתמונה... לא בטוחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;355583:
אולי מתאים יותר לקחת תמונה שמראה יותר אושר אינסופי? כרגע התמונה אפילו לא ממש מחייכת...
העיצוב יפה.
יש לי בעיה עם תמונות , לא כל לקוח מסכים שתמונות ילדיו יתגלגלו בפרסומים.
האם זה יותר טוב??

קבצים מצורפים

• פרסום + קופון תינוק.jpg
    KB 293.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
התמונה השניה יותר מוצלחת ומושכת מהראשונה, העיצוב יפה, גם לדעתי כדאי לדקק/לעדן את העיטורים.

• הוסף לסימניות
התמונה השניה עדיפה!
והעיצוב מקסים!!!

• הוסף לסימניות
התמונה השניה עדיפה!
והעיצוב מקסים!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה השניה פחות טובה בגלל הרקע הסטנדרטי שיש בכל סטודיו לצילום...
אותי זה לא היה מושך לבוא דווקא לסטודיו הזה...
למרות שהתינוק ממש מתוק

• הוסף לסימניות
יפה מאד! שילוב מעניין של צבעים. המודעה השניה יותר מעניינת וגם התמונה מתאימה יותר,אבל הפס השחור בצד קצת לא מסתדר, והוא גם לא שווה לפס בצידו השני של הפלייר. העיטורים מסתדרים טוב, אבל אלו ששמת בשקיפות חתוכים למעלה.

• הוסף לסימניות
אהבתי דווקא את הראשון,
ואהבתי יותר ת'רעיון שכל חבדני"ק חייב לחתום על עבודתו ב-770...

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את הראשון. הצבעים שלו מקסימים. הצבעים של השני בכלל לא משהו, התינוק חמוד אבל התמונה אפרפרה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני
לפי דעתי הוא הרבה יותר מושך

• הוסף לסימניות
אולי עדיף את אותה פוזה של הילד השני אבל מקדימה, שיראו את כל הפנים.

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי את התמונה הראשונה, היא הרבה יותר מתוקה בעיני! בתור אמא לילדים היא היתה מאוד מושכת להסתכל....
מה שכן, העיצוב השני יותר מעניין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

המודעה הראשונה מאד מאד יפה. יותר מהשניה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת את התמונה של התינוק ולצרוב את הרקע ולהחליפו ברקע אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה