כללי פלייר פרסומת לפזלים

• הוסף לסימניות
מה עדיף?
ומה אפשר לשפר?
והאם זה משכנע לקנות?
תודה רבה לכל העונים.

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 492.6 · צפיות: 13
  • 1.jpg
    KB 463.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הכיוון טוב, הדמותג מתוק, חבל שבקושי רואים את הפאזל עצמו, שזה בעצם המוצר שאת מוכרת. את הספר משמאל רואים הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
הפליירים מיוחדים!
לדעתי השני הרבה יותר מיוחד, נקי ועדכני!
בכותרת: "המתנה המושלמת.... " תגביהי מעט ותררוחי מעט בין 2 השורות ושהמילה לילד לא תיהיה בחלקה מתחת לכיפה.
הילד שמחזיק את המתנה-הרעיון מקסים! אבל לא רואים את הידיים האוחזות במתנה.
כל מקום שיש בו צל, אני חושבת שכדאי צל הרבה יותר בהיר

(אישית, כמי שיש לה את 4 הפאזלים החדשים, אני (וילדי) נהנים מאד מהאיורים המיוחדים ומדמות הילד שובת הלב, מהחלוקה של חלקי הפאזלים שמתאימים לכמה שכבות גיל)

• הוסף לסימניות
אני גם כן בדעה שכדאי יותר להבליט את הפאזלים.

• הוסף לסימניות
אז ככה:
הגדלתי את הפזלים,הם עדיין קטנים יחסית,
אני מעלה גם את החזית של הקופסא עצמה נראה לכם שהפלייאר אמור להראות בערך כמו הקופסא?
תיקנתי גם את הידיים של הילד נראה בסדר עכשיו?
תודה על התגובות.

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 485.7 · צפיות: 12
  • קופסא חזית.jpg
    KB 768 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
או! השני מצויין.

• הוסף לסימניות
השני זה החזית של קופסת הפזלים עצמה, וחשבתי שמוזר שהפלייר יראה כמעט זהה לקופסא אני טועה ?

• הוסף לסימניות
בכלל לא מפריע שהפלייר נראה כמו החזית, הוא הרבה יותר מיוחד!
תנסי אולי לעשות בו שינויים קלים שלא יהיה זהה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה