כללי פלייר שעיצבתי לעצמי חוו נא דעתכם

• הוסף לסימניות
יש לי "טרמפ" להדפסה בגודל 14\14 בחינם
ניצלתי את זה לפלייר לעצמי
אשמח לשמוע את חוות דעתכם ואיזה מבניהם מתאים יותר

עריכה: תודה לכולם על ההערות והארות הבונות
הנה התוצאה הסופית

קבצים מצורפים

• מודעה 2.jpg
    KB 758.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
וואו, באמת יפה מאד.
אני חושב שהייתי הולך על השחור, לדעתי יותר יוקרתי (למרות שגם הירוק).
אבל במחשבה שנייה הירוק גם מראה על הרבה יצרתיות, לא יודע...
הערה קטנטונת: הייתי אומר אולי להוריד את השקיפות של הלוגו? זה יוצר לטעמי יותר מדי עומס...
:)

• הוסף לסימניות
אין על הראשון!
מהמם!
אשריך!

• הוסף לסימניות
שניהם יפים מאד
אני הייתי הולכת על הירוק ומורידה את העיטורים. לפחות את העליון

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה, ומאוד עמוס... אולי תקטין את הכותרת ותשים אותה יותר במרכז?

• הוסף לסימניות
הראשון מאד יפה
אבל בלי העיטורים, מקלקלים לטעמי

• הוסף לסימניות
וואו

הראשון מיוחד מאוד

תקטין קצת את הכותרות
וזה לא יהיה עמוס מידי
גם העיטור העליון קצת מיותר

עבודה מיוחדת כמו תמיד

• הוסף לסימניות
בס"ד
עבודה יפה, הראשון יפה יותר.
אולי במקום הורדה לדפוס, הבאה לדפוס.

• הוסף לסימניות
במבט ראשון: השני היה נראה לי יותר. אבל במבט מעמיק, הראשון עונה על סגנון העבודה שלך.

• הוסף לסימניות
ממש יפה שילבת את ההערות של כולם.
עדיין קצת בחלק התחתון נראה לי קצת מדי עמוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה