כללי פלייר שעשיתי לפיצריה.

• הוסף לסימניות
כולל הלוגו (אני יודע שמקובל לעשות "צבעים חמים" אבל לקוח התעקש על סגול שהוא פחות מתאים אבל איך אומרים "הלקוח תמיד צודק"

קבצים מצורפים

• עוד פיצה.jpg
    2.8 MB · צפיות: 14
  • עוד פיצה - עותק.jpg
    2.9 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הלוגו לא עושה את ההרגשה הנכונה, הוא נראה מסכן וחלשלוש, והאותיות מאוד לא יציבות.
אם זה פונט שיצרת לבד, עדיף להשתמש בפונט רציני ואמיתי.
העיצוב יפה.

• הוסף לסימניות
זה לא פונט שיצרתי רק האות "פ" קיבלה טיפול.

• הוסף לסימניות
בס"ד
אתייחס רק ללוגו,אם זה הלוגו שאתה או הלקוח הולך עליו, אני חושב שתוריד את הטיפות שפריץ שמתחת, זה לא משדר נכון, ד"א זה מזכיר לי חרדל.

העיצוב דורש שיפור.
קבל את זה כהערה בונה.

בהצלחה!

ועוד נקודה, לגבי המודעה השנייה, לדעתי חשוב לדעת מה ההכשר.

• הוסף לסימניות
היי נחמד לך
בקשר למה שאמרו פה ללוגו אהבתי את הרעיון של החוטי פיצה מרוב שזה חם, אבל הפונט לא מתאים הוא רועד מידיי מה גם שיש את הטיפות פיצה ולא ממש רואים את החוטים שאמורים להיות שם
דבר נוסף וזה העשן של הפיצה, תעשה אותו לבן יותר ולא של סיגריה.
הרעיון, הביצוע, והסידור יפים
הצלחות

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה,

לגבי העשן הוא לא נותן תחושה טובה
אם אתה דווקא רוצה
תוכל לתת רקע שחור וכך את העשן בפוטו שופ תעשה מעליו שכבה בצבע אדום-כתום תשנה ל- OVERLAY ואז הכל יראה מעניין יותר כמו זה
צפה בקובץ המצורף 90593

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 58.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;557930:
בס"ד
אתייחס רק ללוגו,אם זה הלוגו שאתה או הלקוח הולך עליו, אני חושב שתוריד את הטיפות שפריץ שמתחת, זה לא משדר נכון, ד"א זה מזכיר לי חרדל.

העיצוב דורש שיפור.
קבל את זה כהערה בונה.

בהצלחה!

ועוד נקודה, לגבי המודעה השנייה, לדעתי חשוב לדעת מה ההכשר.
זה פלייר דו צדדי וההכשר פורט ב"פרונט"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;557932:
היי נחמד לך
בקשר למה שאמרו פה ללוגו אהבתי את הרעיון של החוטי פיצה מרוב שזה חם, אבל הפונט לא מתאים הוא רועד מידיי מה גם שיש את הטיפות פיצה ולא ממש רואים את החוטים שאמורים להיות שם
דבר נוסף וזה העשן של הפיצה, תעשה אותו לבן יותר ולא של סיגריה.
הרעיון, הביצוע, והסידור יפים
הצלחות
תודה!
הפלייר כבר הודפס לפני כמה חודשים ב-5,000 עותקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה