כללי פלייר שעתה שודרג מעט + כריכות חדשות | לא סופי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
בעבר פרסמנו כאן פלייר דו"צ לפרוייקט שלנו, כולכם כתבתם שהפונט לא קריא ותקפתם כיאה למעצבים ולבעלי עין מקצועית!
עתה הפונט שונה, אמנם לא דרסטי אבל אולי עכשיו זה בסדר.

רצינו לציין:
המעצב (בעלי) הוא חובב ולמד פוטושופ\אילוס לבד, מעולם לא למד באופן מקצועי,
ולכן אולי הגימורים לא מקצועיים (או כל דבר שבעלי מקצוע יודעים וחובבנים לא), בדיוק בשביל זה אנחנו מבקשים הארות והערות!
-הפונט הראשי נשאר גם כאן כי זה בעצם הפך להיות מעין "הסמל" וקצת קשה עלינו לעזוב אותו.
שדרגנו מעט גם את הכריכות לקונטרסים.

אנו צריכים את עזרתכם ב:
1. הערות כלליות, מה לתקן והיכן (עיצובית וטקסטית) מה לא מקצועי (גם בעניין הסלוגן וכדו', ואם יש הערה נשמח לשמוע ל-מה להחליף! לא סתם לומר "הסלוגן מרגיש לי חלחלה" אלא מה לדעתכם יותר יתאים ממנו..)

2. אנו מתלבטים בין הכריכות, היה ניסיון להפוך את הכריכות לאחידות ולכן הלכנו על זהב שיהיה אחיד, אך עדיין אנחנו לא בטוחים, כדאי אולי להישאר עם הכריכה החומה (לחתן) ועם המוזהבת (לכלה)? או שעדיף מוזהב לשניהם?

3. למנוסים מבניכם, בעבר הדפסנו כריכות עם מעט זהב והתאכזבנו מההדפסה. הזהב לא זהב, הוא צהוב.
האם זה דבר שתלוי בבית הדפוס ומשתנה ממכונה למכונה? או שתמיד זה יראה כצהוב בכל מקום כי האיכות יורדת?
אם כן נצטרך כנראה לוותר לצערנו על הזהב :\

תודה לכל העוזרים וסליחה על האריכות.

כלה זהב.jpg
חתן זהב.jpg
חתן חום.jpg
1.jpg
2.jpg

• הוסף לסימניות
מהמם!! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
העיצוב של הכריכה ממש יפה! מיוחד!!
כדאי טיפה להבהיר את העיטורים.
הצבע הקרמי - כסף, יותר יפה לדעתי. אבל אם זה לשתיים אז אפשר להשאיר את 2 הצבעים.
טקסט הסלוגן, הייתי מחליפה לכתב אחר, אולי כן להישאר עם העגול אבל פחות מקושקש.

בפרסומות להקטין את המלל בהרבה, זה נראה מאד עמוס. וכדאי לשנות לפונט אחר, יותר צר.
וצבע הטקסט, אולי - לא בטוח, להחליף את השחור לחום/כחול/בורדו עמוק. זה צריך בדיקה, יתכן שהשחור הכי מתאים.

לגבי הדפסה, אם זה לא צבע חמישי של זהב או פנטון דומה לזהב, אז לא יצא זהב. זה יצא קרוב למה שעיצבת. תמיד כדאי ללכת לבית דפוס ולהדפיס חוברת אחת לפני ההדפסה של הכל, לראות איך יצאה ההדפסה ולשנות את הצבעים במחשב כדי שיצא קרוב למציאות שאת רוצה. מסך והדפסה זה תמיד שונה, אלא אם כן את מדפיסה צבע פנטון שזה מדוייק אבל יקר.

עבודה ממש יפה!!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
העיצוב של הכריכה ממש יפה! מיוחד!!
כדאי טיפה להבהיר את העיטורים.
הצבע הקרמי - כסף, יותר יפה לדעתי. אבל אם זה לשתיים אז אפשר להשאיר את 2 הצבעים.
טקסט הסלוגן, הייתי מחליפה לכתב אחר, אולי כן להישאר עם העגול אבל פחות מקושקש.

בפרסומות להקטין את המלל בהרבה, זה נראה מאד עמוס. וכדאי לשנות לפונט אחר, יותר צר.
וצבע הטקסט, אולי - לא בטוח, להחליף את השחור לחום/כחול/בורדו עמוק. זה צריך בדיקה, יתכן שהשחור הכי מתאים.

לגבי הדפסה, אם זה לא צבע חמישי של זהב או פנטון דומה לזהב, אז לא יצא זהב. זה יצא קרוב למה שעיצבת. תמיד כדאי ללכת לבית דפוס ולהדפיס חוברת אחת לפני ההדפסה של הכל, לראות איך יצאה ההדפסה ולשנות את הצבעים במחשב כדי שיצא קרוב למציאות שאת רוצה. מסך והדפסה זה תמיד שונה, אלא אם כן את מדפיסה צבע פנטון שזה מדוייק אבל יקר.

עבודה ממש יפה!!
בהצלחה

וואו אנחנו ממש מעריכים את ההערות החכמות האלו,
אפשר רק לבאר כמה דברים שנבין מה כוונתך?

קרמי-כסף כוונתך לעיצוב החום?
מה הכוונה להשאיר את 2 הצבעים "אם זה לשתיים" הכוונה לחתן חום, ולכלה הכריכה המוזהבת?
את חושבת שיותר כדאי מאשר שתיהן מוזהבות?

להקטין בפרסומת את הטקסט, רעיון מעולה - ישונה בעז"ה ב"נ, פשוט הגדלנו כי באתר
כשנכנסים מסלולארי זה קטן ולא קריא ולא הייתה ברירה כ"כ. תודה על ההערה.
ננסה למצוא פונט צר יותר, רעיון טוב - אם יש הצעה לפונט נשמח לשמוע.
צבע טקסט באמת יתאים יותר בורדו, זה גם רעיון טוב!

רצינו לשאול בהזדמנות זו את כולם, האם בהדפסה יש לחשוש שהשחור לא יצא באמת שחור חזק???
איך אפשר לסדר את זה? אין לנו ממש ידע בדבר..
קראנו כאן פעם בעבר הסבר בעניין שהשחור לא תמיד יוצא שחור אמיתי... אבל איננו זוכרים היכן..
אם תוכלו לעזור.

תוכלו בבקשה להרחיב מה זה "צבע חמישי של זהב" ?

הרבה תודה,
נודה לכולם אם גם תקדישו מזמנכם להערות בונות, תודה.
מבשרך אל תתעלם : )

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קרמי-כסף כוונתך לעיצוב החום?,
כן
מה הכוונה להשאיר את 2 הצבעים "אם זה לשתיים" הכוונה לחתן חום, ולכלה הכריכה המוזהבת?
את חושבת שיותר כדאי מאשר שתיהן מוזהבות?,
כן, כי יותר אהבתי את החום בהיר, אבל אם זב 2 קונטרסים, אז אפשר לעשות את החלוקה בצבעים.

ננסה למצוא פונט צר יותר, רעיון טוב - אם יש הצעה לפונט נשמח לשמוע.

לא כ"כ מכירה שמות, אני יותר מנסה פונטים ממאגר שלי ואז רואה מה הכי מתאים.

תוכלו בבקשה להרחיב מה זה "צבע חמישי של זהב" ?

זה מכונות שיש להם 5 טונרים, ארבעת הצבעים cmyk וצבע חמישי שהם שמים שם זהב. או צבע פנטון שנראה לי שזה כבר לא בדיגיטלי רק באופסט. לא בכל מכונה יש את זה. בד"ב בבתי דפוס מתקדמים זה קיים.
כשאת הולכת לבית דפוס דיגיטלי רגיל, תשאלי מראש. הם ישר יבינו. יגידו לך כן אן לא. הזהב האמיתי הוא מאד חזק, האמת לא בטוח שהוא יצא יפה. לפעמים הדימוי זהב בדיגיטלי יותר יפה. אבל כמובן שכדאי לבדוק אחד לפני כל ההדפסה, כנ"ל.

הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
לדעתך בין דפוס לדפוס זה גם משתנה? (בדיגיטלי רגיל)

• הוסף לסימניות
כן, בהחלט

• הוסף לסימניות
ויש דרך לשאול את בעל הדפוס משהו שיעיד על האיכויות?
או דרך לזהות עדיפות מדפוס לדפוס? או שרק להגיע ולהדפיס ולראות בעיניים?

• הוסף לסימניות
לזהות איכות דפוס זה רק בעיניים לפי דעתי,יתכן שהצבע שייצא הוא איכותי ויפה לטעמך וזה לאו דווקא מה שעיצבת, ויתכן שהדפוס נחשב מאד איכותי וזה לא בדיוק מה שרצית. שוב, צריך לראות דוג' אחת, זה הדרך היחידה שתוכל להגיע לצבע שיספק אותך. (כמובן שלא בטוח שעל הניסיון הראשון זה יצליח, יתכן שתצטרך קצת לשחק עם הצבעים במחשב אצלך להתאים לצבע של המכונה, אבל אם הכיוון מההתחלה מאד רחוק, תחפש דפוס אחר, שנחשב למדוייק מלכתחילה)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו זה מאד לא נח.
אי אפשר ללכת לדפוס ולהדפיס דוגמא ואז להגיע למחשב ולשנות ולחזור אליו שוב..
ואולי לעבור לעוד דפוס ולעשות איתו אותו הדבר.
בעבר הדפסנו בדפוסים והיה אחד שנתן פתרון טוב אבל הוא "נוכל" אז ויתרנו עליו.
שמנו לב שיש גם הבדל על איזה דף מדפיסים את הכריכה, אם הדף עבה יותר לדוג' 300 גר' - ההדפסה יותר טובה. אנחנו כמעט בטוחים בזה, זה נכון?

לאחרים אין עוד חוות דעת?
מעניין למה לא רוצים להגיב..

• הוסף לסימניות
צבע זהב הוא אכן בעיתי בדפוס. אם הדיוק בצבעים חשוב לכם הייתי מוותרת עליו.
לגבי העיצוב - לפי מה שאני זוכרת אין הבדל מאד משמעותי מהעיצובים הקודמים שלכם,
אבל יתכן שאני לא זוכרת.
אני מבינה מאד שאתם לא רוצים להשקיע כיון ששיווק החוברות לא רווחי עבורכן,
אבל אם אתם רוצים שינוי מאד מהותי יתכן שאין מנוס אלא לפנות לגרפיקאי/ת מקצועי/ת
בתשלום. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה