כללי פלייר a4

• הוסף לסימניות
זה עדיין סקיצה והטקסטים והריבועים שלהם עוד לא מיושרים ומסודרים כי הלקוח עוד לא אישר את הפונטים.
אשמח לחוות דעת על השאר.

קבצים מצורפים

• higia-hazman.jpg
    KB 147.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מודעה יפה
הערות:
הכובע חתוך לא טוב. הטשטוש חזק מאוד והורס את התמונה.
הכותרות לא מובלטות. ("קבלה וחסידות", "הבית היהודי" וכו')
ואפשר בכלל לעצב את פנים הריבועים בצורה מושכת יותר מבחינת הטקסט.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הבסיס
מצטרפת למה שאוהב ישראל כתב
וגם - חסר הלוגו של גל עיני

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, את הריבועים הייתי עושה בבהיר והכיתוב בכהה כדי שיהיה יותר קונטרס.

• הוסף לסימניות
אבל אז...

נכתב ע"י nechama;339537:
יפה מאוד, את הריבועים הייתי עושה בבהיר והכיתוב בכהה כדי שיהיה יותר קונטרס.
אבל אז לא יהיה קונטרס לרקע לא?

• הוסף לסימניות
עיצבתי קצת יותר את הטקסטים

אשמח לשמוע חוו"ד

קבצים מצורפים

• higia-hazman_sofi.jpg
    KB 149.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אסטטית יפה מאוד (מצטרפת להערות)
בשניות הראשונות המודעה לא תופסת את הקורא, לדעתי
ובטח לא את מי שלא מזהה את הרב מהתמונה
כדאי לשקול להבליט את הטקסט מתחת לכותרת יותר מהכותרת
שלא תורמת הרבה. כל הספרים במחיר מיוחד וכו' - זה הדבר שתופס את האנשים!
כמובן שתלוי איפה מתפרסם...
גם את "גל-עיני" למטה כדאי להבליט יותר בתוך הטקסט שהוא נמצא בו

• הוסף לסימניות
לא אתייחס לנושא של העיצוב כי אין לי הערות משמעותיות (קצת להשאיר אוויר בשוליים, להכניס צבע נוסף, רצוי כחול...)
למודעה יש בעיה מבחינה שיווקית.
המודעה לא "מוכרת".

אם אני לא מכיר את הרב ואת שיעוריו, ואני לא נמנה על חסידיו, המודעה לא עושה לי כלום.

אין במודעה שום מוטיב שהמטרה שלו היא לעורר את יצר הסקרנות שלי או לצורך העניין, כל רגש אחר שיניע אותי לרכוש את המוצר.

במשרד פרסום היה עובד על זה קופי מפולפל (או לכל הפחות, ממולח). במקרה דנן, או שתרים את הכפפה ותלבש את כובע הקופי לכמה דקות, או שתישאר עם מודעה מתוקה אבל לא כל כך אפקטיבית.

• הוסף לסימניות
נראה נעים מאוד לעין אולי עדיף בלי התמונה של הרב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה