כללי פלייר

• הוסף לסימניות
עמוס אהה? מה דעתכם??

• הוסף לסימניות
אהלן, מה נשמע?
תראה, יש כאן הרבה, ואני מצטט את ש"י עגנון:
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>EN-US</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>HE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--> [FONT=&quot]פעם הביאו לפני בעל התניא ספר חדש בחסידות. נסתכל בו ואמר, אותיות אני רואה, ספר איני רואה.[/FONT]

[FONT=&quot]יש כאן הרבה מאוד מהכל, אבל מודעה עדיין לא קיימת.[/FONT]
[FONT=&quot]ראשית כדאי לך להחליט מהו המסר הראשי, ומהם המשניים.[/FONT]
[FONT=&quot]כדאי לחתור לקראת היררכיה ברורה.[/FONT]

מעבר לכך זכור שחתרת לקראת הפאר שבצניעות. כיצד תהיה צניעות אם המודעה מלאה בכל מיני אלמנטים ומסרים? לכן מומלץ שהמסר והגרפיקה יבואו בשקט, באופן ברור, מוקפים באוויר. לפשט, לפשט.

הלוגו עצמו יכול להיות בגודל קטן יחסית יחד עם כל הפרטים הקטנים בתחתית העמוד.
התמונה של האולם לא משרתת את האולם ואף מזיקה לו.
התמונה למעלה אינה תורמת לענ"ד.

יש כאן תובנה טובה - כשאתם תורמים, אתם תורמים למעשה למעין קהילה, אתם בונים כמעט כמו שבנאי בונה את המקום מן המסד ועד הטפחות.
ההבעה של התובנה בתמונה של שאטרסטוק לא העבירה לי את המסר בצורה שמכבדת אותו, וקצת מורידה מן התחושה שהתובנה רוצה להעניק. כך גם התוספת של הכתב המצבתי על הבלוקים הקטנים.

הנר למעלה - ברור ולכן מיותר.
עניין הגימטריה - קצת מיותר, ובכל זאת אם ראוי להציגו, הרי שכהערת שוליים קטנה מאוד בתחתית או בצד.

• הוסף לסימניות
מפריע לי הטקסט שעולה על התמונה
כמו כן, הלוגו יוקרתי ויפה, והפלייר בגלל העומס נראה כמו פלייר לעסק פשוט,
לא לאולם.

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה לירונימוס על הפירוט!!
התמונות והמסרים הם ע"פ בקשת הלקוח, ניסיתי לעדן, להשתיק ולפשט...
אני לא מאמינה שהוא יסכים לוותר על התמונה, חשוב לו להראות שהאולם בשלב מתקדם.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• פלייר1.jpg
    KB 192.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תנסי במקום שהתמונה של הלבנים תהיה "מרוחה" על הרקע ותעמיס על כל המודעה,
לצרוב אותה (מספר לבנים כמדרגות, והיד עם האבן) לעשות את המודעה ברקע לבן נקי,
הטקסטים, מעט יותר קטנים מסודרים יפה כמו עכשיו בשמאל, והויז'אל של היד והלבנים בהרבה יותר קטן בשטח הריק בצד ימין.
מחת בצד שמאל תמונת האולם (לא כל כך בגדול)
ולצידה ביותר קטן לוגו האולם והסכום לתרומה.
אם הלקוח מתעקש אפשר להשאיר הכל ועדיין לעדן לקו נקי ולא עמוס, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האולם נראה רע מאוד.
את חייבת למצוא את הדרך להסביר ללקוח שלטובתו, התמונה הזו צריכה לרדת, מאחר והיא מעוררת את האפקט ההפוך מזה שאליו הוא מכוון.
(במיוחד כשהיא עומדת בסמוך ללוגו "פאר האבות". אני מתנצלת, אצלי זה עורר גיחוך. האם זו התגובה שהלקוח מצפה לה?)

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שהלקוח יוותר על התמונה, אבל אנסה. כך זה נראה טוב?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 165.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יותר טוב, אבל עדיין צריך תיקון, העיצוב לא ברור לא מסודר מספיק,
אין בו משו אלגנטי וצנוע,
את התמונה של הלבנים הייתי ממירה בתמונה מוצלחת יותר.

• הוסף לסימניות
בעקבות הארותיכם...
עדיין יש לי בלגן בעיניים... אבל איך הכיוון?

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 145.8 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה