פלימוביל בארה"ב - איפה קונים?

• פותח הנושא sari
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכירים איזו חנות שיותר שווה לקנות שם? או שכלם אותו דבר?
בבורופארק

• הוסף לסימניות
טויס 4 יו
יש על השלוש עשרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתענינת;979088:
doubleplay על ה14

החנות הזו די יקרה, זו חנות יותר ממותגת ומסודרת מאד. יעוץ מקצועי ע"י 2 מוכרות מנוסות ויודעות.
אפשר למצוא ב18 פינת 58. מול הגינה הציבורית היפה(ליד חנות של גלידה) שם יש הרבה סיילים על פליימוביל ואפשר לקנות במחירים טובים.

• הוסף לסימניות
למה לא לקנות באינטרנט?
עדיף לקנות ולעשות משלוח למישהו בארה"ב. ככה ההיצע גדול יותר, וגם מחירים אפשר להשוות וכו'.
היה לי קופון של 20% הנחה באתר של פליימוביל, אבל זה היה עד לסוף החודש הקודם. חבל...

• הוסף לסימניות
איפה בארץ

הכי זול לקנות פליימוביל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;979341:
למה לא לקנות באינטרנט?
עדיף לקנות ולעשות משלוח למישהו בארה"ב. ככה ההיצע גדול יותר, וגם מחירים אפשר להשוות וכו'.
היה לי קופון של 20% הנחה באתר של פליימוביל, אבל זה היה עד לסוף החודש הקודם. חבל...

דרך מי הקופון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי41;979361:
איפה בארץ הכי זול לקנות פליימוביל?

בארץ הכי זול ב"ברלה" זה בבני ברק עשרות שקלים פחות מכל החנויות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי41;979361:
הכי זול לקנות פליימוביל?

האמת, בארץ לא זול.
ועדין אני מוצאת את עצמי קונה יותר בארץ מאשר באמריקה (למרות שאני מבקרת בה הרבה)
אולי כי בארץ אני מגהצת ובאמריקה עוד לא... :):(;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה