כללי פלימוביל

• הוסף לסימניות
אני היום חסומה ע"י נתיב, ואין לי דרך להוריד תמונות 'סתם'... ואני צריכה מאוד תמונה חמודה של משחק פליימוביל, מחיפוש בפורום מצאתי כמה תמונות אבל בסגנון יותר של 'שודדים' וכאלה, וכאן אני צריכה מאוד ילדותי, אשמח מאוד לעזרתכם. תודה מראש

• הוסף לסימניות
הנה קצת ממה שמצאתי במחשב שלי...

קבצים מצורפים

• 4408.jpg
    KB 46.5 · צפיות: 10
  • 6620.jpg
    KB 23.9 · צפיות: 11
  • 7983.jpg
    KB 36.4 · צפיות: 10
  • 4407.jpg
    KB 30.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אולי זה יעזור?

לא כל כך ילדותי, אבל יכול לעזור למודעה..

קבצים מצורפים

• שוטר.jpg
    KB 46.8 · צפיות: 9
  • רמקול.jpg
    KB 54.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אם צריך עוד יש לי, בבקשה!

קבצים מצורפים

• 3118.jpg
    KB 28.4 · צפיות: 10
  • 3203.jpg
    KB 33.8 · צפיות: 10
  • 3207.jpg
    KB 28.2 · צפיות: 8
  • 3209.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 11
  • 3210.jpg
    KB 30 · צפיות: 11
  • 3230.jpg
    KB 44.5 · צפיות: 10
  • 3790.jpg
    KB 25.2 · צפיות: 7
  • 3964.jpg
    KB 26.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יוסי מור עשה פעם סטודיו לפליימוביל. חפשי בפורום צילום ושאלי אותו אם אפשר להשתמש בתמונות.

• הוסף לסימניות
אין מילים!!! תודה רבה רבה, בדיוק מה שהייתי צריכה ובאיכות מעולה עבורי! יישר כח גדול ישלם לכם ה' פעלם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה