כללי פלמינגו - יש דרך להשיג את התוכנה שלהם?

• הוסף לסימניות
דרך האינטרנט איכשהו.. זה דחוף לי, תודה.
(אולי מישהו שיש לו את התוכנה יוכל לשלוח לי?)

• הוסף לסימניות
את יכולה לבוא אלי לקחת

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה,
נשמע מעניין לפי מה שאומרים פה.
אשמח גם לטלפון שלהם

• הוסף לסימניות
תודה, אני אהיה איתך בקשר.

• הוסף לסימניות
יש לי רק דיסק אחד שלהם

טל: 1700-551-550

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן חילקו את הדיסק חינם ב"שופינג" בבני ברק.
לא יודעת אם עדיין. זה תוכנה נחמדה, כמו לופה

• הוסף לסימניות
מסתמא שצריך להדפיס דרכם לא?
בד"כ אלה שנותנים תוכנות חינם, לא מאפשרים יציאה לדפוס שלא דרכם.

• הוסף לסימניות
א"א להעתיק את הדיסק לקובץ rar או משהו כזה ולהעלות?

• הוסף לסימניות
פלמינגו - זו חברה חרדית ראשונה מסוגה להדפסת ספר תמונות, דומה ללופה, אבל הרבה הרבה יותר מיוחד מהם, אני עכשיו באמצע בניית אלבום, אעלה דף אחד משם, כמובן שיש צורך להדפיס דרכם, אבל הם ממש נחמדים, עוזרים בכל שאלה שנתקלים, אין סוף אפשרויות, כשראיתי את זה (-גם קיבלתי חינם בסנטר 1 בירושלים) התלהבתי מאוד, קל מאוד להפעלה, מומלץ ממש בחום!!!

• הוסף לסימניות
למה אני לא מוצאת אותם באינטרנט? מה האתר שלהם?
מה המקסימום של העמודים שאפשר להדפיס אצליהם?

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שיש להם אתר, תנסי להתקשר אליהם, אני עובדת כרגע על אלבום של 40 עמודים, אבל הבנתי מהם שמספר העמודים גמיש, רק שפחות מ40 זה יוצא סתם יקר, אבל יותר אני כמעט בטוחה שאפשר
אני מעלה חלונית של התוכנה שלהם

קבצים מצורפים

• פלמינגו.jpg
    KB 320.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני מעלה פה 2 עמודים שעשיתי עכשיו ב 34 שניות..., פשוט גוררים את התמונה למקום הרצוי והיא מתיישבת בהתאם לצורה!

קבצים מצורפים

• 02.jpg
    KB 223.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זו תוכנה ממש יפה עם המון אלמנטים ודברים יפים שאפשר להכניס לאלבום
וגם התוכנה מאד קלה!

קבצים מצורפים

• פלמי.png
    KB 18.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;311823:
אני עובדת כרגע על אלבום של 40 עמודים, אבל הבנתי מהם שמספר העמודים גמיש, רק שפחות מ40 זה יוצא סתם יקר, אבל יותר אני כמעט בטוחה שאפשר

אני לא רוצה פחות. שאלתי מה המקסימום. אצל לופה זה 80 עמ', ואני מחפשת חברה שנותנת ספר עם כמה שיותר עמודים.
לגבי הדוגמאות זה לא משנה לי, כי אני יכולה להכין לבד את העיצובים שמסביב.

• הוסף לסימניות
התוכנה נחמדה מאוד למי שרוצה עיצוב מהיר ללא ידע בגרפיקה (הבנות שלי בעממי נהנו לשחק בזה מאוד), צריך להדפיס דרכם כי הכל שם ברזולוציה נמוכה.
ראיתי פרסמומת שהם מחלקים את הדיסק שלהם ברשת גל פז לכל המעוניין. אין להם אתר - זה פריבילגיה מיוחדת לחרדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;311848:
אני לא רוצה פחות. שאלתי מה המקסימום. אצל לופה זה 80 עמ', ואני מחפשת חברה שנותנת ספר עם כמה שיותר עמודים.
לגבי הדוגמאות זה לא משנה לי, כי אני יכולה להכין לבד את העיצובים שמסביב.
יש עוד חברה שנקראת Cbook 6 לדעתי עם אפשרויות רחבות יותר לעיצוב, ממש יפה ונוחה, אפשר לעצב איתה עד 100 עמודים. (ניסתי לעלות קישור אך משום מה לא הצלחתי)

• הוסף לסימניות
אכן, ממליצה על Cbook בחום! גם זולים יחסית, וגם תוצרת נהדרת. וכמובן - תבניות עיצוב דווקא די נחמדות.

• הוסף לסימניות
גם לי יש דיסק של פלמינגו- מי שרוצה בשמחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה