מקרר פלסטיקה מקרר של שארפ, מישהו נדפק??

• הוסף לסימניות
מבררת על מקרר דגם 3850 , שמעתי ממישהו שהפלסטיקה חלשה מאד
האם יש כאן עוד שנפלו בזה?

• הוסף לסימניות
יש לי דגם אחר שלהם, ונשברו לנו כמה פלסטיקים בחודשים הראשונים בשימוש רגיל, כשמקרר אמקור ישן 20 שנה ושימוש מאסיבי, נשארו שלמים!!

• הוסף לסימניות
יש לנו תדגם של ה4 דלתות הפוך
הפלסטיקה מאוד רגישה...

• הוסף לסימניות
ידוע ששארפ איכותי אבל רגיש בפלסטיקה.
יש לנו אותו 10 שנים.
0 תקלות.

• הוסף לסימניות
כשבררנו בין סמסונג לשארפ אמרו ששארפ יותר איכותי אבל החלקים נשברים מהר וסמסונג חלש יותר אבל החלקים פחות נשברים

• הוסף לסימניות
אמרו לי שבדגמים החדשים- שפרו את איכות הפלסטיק. אולי כדאי לברר על הדגמים הללו.

• הוסף לסימניות
אמרו לי שבדגמים החדשים- שפרו את איכות הפלסטיק. אולי כדאי לברר על הדגמים הללו.
זה דגם יחסית חדש, אמור להיות עם פלסטיקה משופרת.
יש לי אותו כשנה, הכל תקין אבל אנחנו זו"צ.
לאחותי + 8 ילדים יש אותו כחצי שנה וראיתי כבר סדק באחד הפלסטיקים...

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שנתיים ואני די שומר עליו והכל שלם ב"ה
פעם אחת נפל לי אחד הפלסטיקים על הרצפה ונסדק
לגיסי יש כזה (קצת יותר ישן) וכמעט כל הפלסטיקים הצופים בדבק שחור אחרי שנשברו...

• הוסף לסימניות
בכללי שארפ הם חלשים בפלסטיקה, יש לי מקרר שלהם (לא יודעת איזה דגם) קצת יותר מ7 שנים וחלק אחד של הדלת נשבר במעבר דירה, אבל עדיין שמיש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה