פלס לייזר שלא צריך כל יומיים כיול {כיוון}

• הוסף לסימניות
קניתי פלס לייזר 6 קוים של קפרו, אני משתמש הרבה ליצור זוית 90 גדולה,
הבעיה שיש סטיה במרחק של 6 מטר של 4 מ"מ
וזה מפריע מאוד ,
כעת אני רוצה ליקנות משהו מקצועי שלא צריך כיול כל תקופה,
מישהו היתנסה בחברה טובה ?

• הוסף לסימניות
איך אני יודע אם הלייזר שלי תקין ולא מזייף?
ואיך אפשר לסדר אותו (אם בכלל אפשר) אם הוא לא תקין?

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שרוצה למכור בזול את הישן שלו. גם הוא לא מדוייק במאה אחוז?

• הוסף לסימניות
דה וולט מצויין
ככל הנראה את כולם צריך לכייל מדי תקופה מה שבטוח שאם לא נזהרים בשימוש כשהוא על מצב פתוח- מתפלס לא להזיז ובוודאי לא תנודתיות חדה מדאי

• הוסף לסימניות
מה הכוונה בתנאי להכנס למעבדה כל שנה?
הכוונה שכל כלי שאתה רוכש מהם עולה לפחות פי שלוש לפחות מהמקבילים בשוק הרגילים בוש מקיטה וכו
אבל כל שנה הם מתזכרים אותך להכניס את הכלי למעבדה ולעשות מעין טיפול עשרת אלפים
וכך עם יש לך תקלה הם מביאים לך כלי חילופי עד הבית ולוקחים את שלך לתיקון ומחזירים .
תכלס לאדם עובד הכי משתלם לעבוד איתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה