כללי פלקט לגן

• הוסף לסימניות
אני מאמין שלא צריך להסביר מה הנושא

רוב הפריטים בניתי. חלק נעזרתי בכם וע"כ תודתי

בשביל להעלות לפה הייתי צריך להעביר לפוטו' משום מה אילוס' לא נותן לי לשמור כתמונה

מחכה ממכם למשוב בכללי לגבי הפלקט ובפרטי לגבי הפריטים

תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• מודה אני 5.jpg
    KB 673.8 · צפיות: 24
  • מודה אני 4.jpg
    KB 576.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה, אבל כל הפריטים נראים תלושים צריך להוסיף צל

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אהבתי את הצבעים של הראשון

• הוסף לסימניות
כקודמי- יפה מאוד

אבל באמת צריך לשחק קצת עם הפרטים כדי שיראו יותר אמיתיים, וחיים.
עם פרספקטיבה וצל

• הוסף לסימניות
לימוד נושא הקומפוזיציה ישדרג אותך פלאים.
יש המון חומר חופשי בנושא ברשת.

• הוסף לסימניות
אולי להוסיף מסגרת עגולה יפה צבעונית מסביב לכל כיתוב עם הציור המתאים? יפה מאד העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mutagim;757032:
אולי להוסיף מסגרת עגולה יפה צבעונית מסביב לכל כיתוב עם הציור המתאים? יפה מאד העבודה.
מסכימה מאד.
כדאי למסגר כל חלק בצורה חמודה.
העיצוב חמוד וחמים. מתאים לגן ילדים!!

• הוסף לסימניות
הפריטים מאוד יפים ומושקעים....
אך הרקע לא מתאים כי הוא נראהמאוד מחופף ותלוש...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים

איך עכשיו? ניסיתי לשחק קצת עם הצל

קבצים מצורפים

• מודה אני 6.jpg
    KB 827.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הצל לא נכון בכלל הופך את זה להיות דקופז' וזה לא מה שאתה רוצה
אתה צריך לעשות צל שידביק אותם
למדת הדמיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה