כללי פלקט מעוצב

• הוסף לסימניות
עיצבתי פלקט למתיבתא וכך הוא נראה:

יש מקום לשיפור?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 405.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אחרי מספר תיקונים עשיתי לו קצת שונה

ואז הוא שלח לי לאימייל את זה:

שניהם יפים מאד
משום מה נראה לי הקודם יותר מוצלח האם יש משהו ביניים
[אל תשאלי אותי אני לא ידע להגדיר מה מפריע, אולי קצת פחות להבליט את התמונה, אולי לא להגדיל כ"כ שיהיה ק צ ת יותר גדול שלא יפול לקצה, אולי צבע הכתב יותר חזק]
בקיצור בטוח תסתדרי.

מה לעשות?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    83769.jpg
    KB 341.1 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
שניהם באמת יפים,
בראשון הטקסט קצת מידי בהיר,
לדעתי עדיף שתורידי את האפקטים מהפונט, זה מיותר.
ובעיקר מה שיכול להפריע פה זה ההבדל בין הגוון של המסגרת לבין הקלף, במקום שהמסגרת יהיה עם צבע רוויה חי, תעשי שצבע הקלף יהיה יותר רוויה או לכל הפחות שווה למסגרת...

• הוסף לסימניות
מרהיב

הייתי משאיר את האפקטים של הפונט רק צבע יותר כהה

--------------
המסגרת ..? אפקט. פילטר. מברשת. או תמונה ?
מדהים..

• הוסף לסימניות
יפה, באמת בראשון הטקסט בהיר מידי, ובשני כהה מידי
את התמונה הייתי עושה יותר קטן ויותר כהה-ברור

• הוסף לסימניות
יפהפה. וגם המסר חשוב!

בכל מקרה, כדאי להקשיב לעצתו של גראפי להוריד בדוגמא השניה את הצל או לעשותו שקוף עד כדי 10%.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
לדעתי השני יותר טוב ויותר חי מלבד הטקסט שצריך להיות בהיר יותר, אבל לא מדי (הייתי בוחרת את אחד החומים-כהים שיש לך שם).
לגבי התמונה - לא יודעת, אני לא הבנתי שזו תמונה עד שראיתי שכתבו על זה פה. אפשר אולי להקטין או לשים משהו יותר ברור, כי ככה זה נראה כמו טקסטורה כלשהי ברקע (סליחה אם זה נשמע מדי ביקורתי, כך זה הי'ה נראה לי במבט ראשון). אולי יותר מהתמונה המקורית ופחות מהאפקט ציור.

אבל בכללי יפה מאוד ומרשים.

• הוסף לסימניות
האפקטים בראשון הם גסים מאוד.
הלבן בולט מאוד (הייתי עושה את זה 50 אחוז מקסימום)
והצל לא יושב טוב.

בשני אין אפקטים, ולכן זה יותר קל לקריאה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את שניהם למען האמת. האותיות בראשון קצת בהירות מדי אבל זה הרבה יותר עדין מהשני.

אשמח גם לדעת איך נעשה הרקע

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על כל התגובות, נלך לעבוד ולעבד את זה ואח"כ נעלה שוב פעם, לגבי הרקע תודתי נתונה ל"פרומער" פעם הוא נתן לי את הבסיס ועבדתי את זה קצת, יש לשאול אותו בדיוק מה המקור ואם יתן רשות נעלה את זה פה לטובת כולנו

• הוסף לסימניות
יפה מאוד בטוב טעם!!!

השני כמובן יפה יותר אם כי הייתי צובע את האותיות בגווני חום כדי ליצור אחידות מסויימת, לא הייתי משתמש בפונט הזה שכבר לא רק שהוא נדוש אלא יצא כבר כמעט לגמרי מהלקסיקון, יש פונט "ליבורנה" עדין יותר מלכותי יותר. אולי הרקע של הילדים\בחורים להכהות שיראו אותם יותר שיהיה יותר מעניין הרקע.

בכל אופן, עבודה מקסימה ומעניינת.

• הוסף לסימניות
הראשון יפה יותר. יפה מאד. רק באמת להכהות את הטקסט הבהיר. עבודה יפה. פלקט מענין מבחינה גרפית.

• הוסף לסימניות
הראשון יפה יותר. יפה באמת. רק להכהות קצת את הכיתוב הבהיר. עבודה מענינת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה