- הוסף לסימניות
תצוגת אופנה...
הכל הכי חלק שיש . רקע לבן . ובלי קישקושים מסביב.
הכל הכי חלק שיש . רקע לבן . ובלי קישקושים מסביב.
נכתב ע"י RacheliM;1373310:הצילום נראה מעולה..!!
חבל רק על הבגדים שלא מספיק מוקפדים... (חלק עם נעליים חלק בלי,הרוכסן במכנסיים פתוח....חבל.)
נכתב ע"י tzivi;1373311:מירי מסכימה איתך
הנה הצעת עריכה
הבהרה קלה, הוספת רוויה וקונטרסט
נכתב ע"י יונה יונה;1373498:לדעתי העיבוד של ציבי מוגזם לחלוטין, (בשביל מה ההבהרה?)
שלא לדבר על הדפסה- זה יצא נורא.
כדאי לך כן להוסיף קצת קונטרסט אבל לא בכזו אגרסיביות
(ןאגב, זה אמור לקחת שניה ורבע לכל התמונות יחד)
נכתב ע"י יונה יונה;1373621:אמרתי, צריך להוסיף קונטרסט, אבל לא להגזים,
בהדפסה העריכה שלך תצא גרוע.
וברור שזה גם הרבה ענין של טעם.
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1373470:לא יודעת למה לא התחברתי לעיבוד הזה???
מה הוא בעצם אמור לתת?
נכתב ע"י יעל א;1373837:מלכי מצא חן בעיני, אני לא יודעת לעשות את הווווואווווו הזה שאת יודעת.
אבל קבלי ממני מחמאה אמיתית,
אהבתי מאד את הראשונה,
אני הייתי נותנת להם להחזיק נעל ברישול, ואולי אחת בתנוחה שונה.. כדי לפתור את בעיית הנעל.
סתם ככה יש משהו בשילוב של גרביון כהה ונעל בהירה שלא התחברתי.
אני מתארת לעצמי שאת עשית את הסטיילינג אז אם ככה מגיע לך מחמאה כפולה!
ועוד משהו: מה יש לקטנטונת באוזן?? היא עסוקה איתה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים