לא לסקי.(כאילו סקי עכשיו)נכתב ע"י דניאל נ;575049:אם את מתכוונת לאתר סקי
כנסי לאתרים כמו למטייל וכדו יש שם הרבה תגובות שנותנים אינפורמציה מלאה
נכתב ע"י pr;575076:מעולם לא יצאתי מא"י,
אבל השתעשענו רבות על הפרסום של הפומפרוברו הזו -
הציטוטים הנלהבים של האנשים שהיו שם (?) התמקדו רבות ב-
כל היום יש אוכל, וקפה ועוגות כל הזמן, ו-3 ארוחות ביום... כל כך נהנינו!
(:
אבל באמת שאין לי מושג לגבי המקום...
תהנו ובהצלחה
ברור.. ולאכולנכתב ע"י מי;575476:לי אישית נשמע קורץ. לשבת, לנוח, לאכול, להנות מהנוף ולא להתאמץ מדי.
סוג של חופשה שלא צריך ללכת לנוח אחריה.
חיפוש קצר בגוגל זה מלון 3 כוכבים ....נכתב ע"י miri;576109:וילאר- בשוויץ חרדי מאד ושמעתי מכמה שנהנינו מאד
נכתב ע"י miri;576109:וילאר- בשוויץ חרדי מאד ושמעתי מכמה שנהנינו מאד
נכתב ע"י yochi000;576118:זו חופשה מאורגנת עם טיסות וטיולים, או סתם בית מלון?
אני מחפשת חופשה מאורגנת כולל טיולים, כולל מלון וכולל טיסות.
שנותנים לך מחיר הכל כלול.
נכתב ע"י דניאל נ;576162:אם תמצאו משהו תעדכנו פה אני גם מאוד מעוניין
את האמת שאפשר לארגן קבוצה אני אישית מעוניין באטליה - ונציה וכדו שמעתי שיש שם מלון גלאט תארגנו קבוצה וכולם ירוויחו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים